Haftalık Yorumlar Semadan Haberler

02 – 08 Eylül 2013

Bu yazıyı paylaşın;

Koc1Koç Burcu:

Haftaya keyfiniz ve enerjiniz yüksek bir şekilde giriş yapacaksınız sevgili koçlar.

Sportif faaliyetlerde bulunacak, enerjinizi tam anlamıyla kullanacaksınız. Sakarlıklara ve çarpmalara açık bir gündesiniz.Akşam saatlerinde moraliniz kolay bozulabilir.

Çarşamba günü önemli görüşmelerinizi ve randevularınızı iyi takip etmeye çalışın. Kafanız bulanık olabilir. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta

 


 

Boga1Boğa Burcu:

Haftaya ev hayatınıza odaklı bir şekilde başlayacaksınız sevgili boğalar. Aşk hayatınızda yeni bir döneme doğru ilerliyorsunuz.

Çözüm aradığınız ailevi konulara eğilmek, enerjinizi evinize harcamak için uygun bir gün olacak. Ev hayatınızda bazı sakarlıklar oluşabilir. Yalnız özel hayatınızda kolay moralinizi bozmaya meyillisiniz. Çarşamba günü sosyal ortamlarınızda kafa karışıklığına dikkat etmelisiniz. Perşembe günü bir yeniay oluşacak. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta

 


ikizler1

İkizler Burcu:

Haftaya iletişime dayalı konularınız ön planda olarak başlayacaksınız sevgili ikizler. Birkaç gün boyunca yakın çevre işleriniz ve ilişkileriniz gündeminizde olacak.

Sevdiklerinize ve akrabalarınıza yardım etmek isteyebilir, enerjik yapınızla sorunları halletmek için kolları sıvayabilirsiniz. Yalnız bu Pazartesi, duygusal olarak çabuk sinirlenmelere açık bir gün olabilir.

Çarşamba günü iş hayatınızda kafanız dalgın ve karışık olabilir. Bir eşyanızı evde unutabilirsiniz. Önemli görüşmelerinizi başka bir güne bırakın. Perşembe günü oluşan yeniay, ev, aile ve yuva alanlarınızda oluşacak. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Yengec1

Yengeç Burcu:

Bu hafta parasal konularda girişken yapınızı ortaya koyacaksınız sevgili yengeçler. Bu birkaç gün para konuşmaları, halledilmesi gereken meseleler ön planda olacak.

Maddi konularda çabuk hareket etme isteğiniz yüksek olacağından, parasal işlerinizi hallederken daha mantıklı ve sakin tutumlar geliştirmelisiniz. Ani harcamalardan kaçının.

Çarşamba günü, fikirleriniz bulanık ve karışık olabilir. Olaylardan kolay etkileneceksiniz bu yüzden önemli randevularınızı başka bir gün yapmaya çalışın.

Perşembe günü oluşan yeniay, yakın çevrenizde yeni karar ve başlangıçları hayatınıza taşıyabilir. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Aslan1

Aslan Burcu:

Haftaya şartlar lehinizde olarak başlıyorsunuz sevgili aslanlar. Bu pazartesi, hayatınızla ilgili alanlarda girişken ve atak davranarak başlayabilirsiniz.

Kendinizin istediklerini yapmak ve kafanıza göre takılmak isteyeceksiniz yalnız duygusal değişimleriniz yüksek olacağından, çok fazla fikir değiştirebilir, telaşlı ve hareketli yapınızla kazalara davetiye çıkarabilirsiniz. Hafta ortasına kadar kişisel istekleriniz ön planda olacak.

Çarşamba günü parasal konularda önemli adımlardan kaçının, hem ay kapanıyor, hem de neptünden alacağınız açılarla kafanız bulanık olacak.

Perşembe günü oluşan yeniay ve onu takip eden 2 haftalık süreçte, parasal kararlarınızı, başlangıçlarınızı devreye sokabilirsiniz. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


 

Basak1Başak Burcu:

Haftaya geri planda duracağınız işlerinizi devreye sokarak başlayacaksınız sevgili başaklar.

Bu hafta sizin için çok önemli zira kişisel planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Bu birkaç gün isteksiz olabilir, kafanızda işleri ve yapmanız gerekenleri büyütebilirsiniz.

Çarşamba günü ortaklaşa yapılacak işlerinizde kafanız karışık olabilir veya karşınızdaki insanın kararsızlıkları yüzünden sorunlar yaşayabilirsiniz. Bu yüzden önemli anlaşmalarınızı yeniaydan sonra yapmaya çalışın.
Perşembe günü oluşan yeniay, önemli işlerinizi, hayati kararlarınızı devreye sokacak. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Terazi1

Terazi Burcu:

Bu hafta sosyalliğiniz fazla olacak sevgili teraziler. Birkaç gün boyunca arkadaşlarınız ve dost meclisleri içinde bulunmak isteğiniz fazla olabilir. Arkadaşlarınızla bir aradayken aniden değişen yapınızla, davranışlarınızla onları bu Pazartesi şaşırtabilirsiniz.

Çarşamba günü iş alanlarınızda iyi organize olmaktan uzaksınız.

İş toplantılarınızı ve görüşmelerinizi başka bir gün yapmakta fayda olacak.

Perşembe günü oluşan yeniay, diğer burçların aksine yeni karar ve başlangıçlarınızı devreye sokmamanız gerektiğinin altını çiziyor. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Akrep1

Akrep Burcu:

Göz önünde olacağınız ve kalabalıklar arasında vakit geçireceğiniz birkaç gün içindesiniz sevgili akrepler.

İş alanlarınızda hırslı ve organize eden yapınızı devreye sokacaksınız. Bir arada çalıştığınız insanlara karşı ani tavırlardan ve hareketlerden bu Pazartesi kaçınmalısınız.

Çarşamba günü, sosyal ortamlarınızda isteksiz olabilirsiniz. Özel hayatınızdaki karışıklıklar arkadaş ilişkilerinizi de etkileyecek. Duygusal olarak kendinizi mutsuz ve yenik hissedebilirsiniz.

Perşembe günü oluşan yeniay, sosyal çevrenizi ve arkadaş ilişkilerinizi 2 hafta boyunca hareketlendirecek. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Yay1

Yay Burcu:

Haftaya seyahatleriniz, yabancı ortaklı işleriniz ya da eğitim olanaklarınız ön planda olarak başlayacaksınız sevgili yaylar.

Bu birkaç gün, kendinizi geliştireceğiniz alanlara yatırım yapmanız gerektiğinin farkında olacaksınız. Uzak yerlerde, seyahatlerde duygu değişkenlikleriniz fazla olacağından sağınız solunuz belli olmayabilir. Çevrenizdeki insanları bu Pazartesi tavırlarınızla şaşırtabilirsiniz.

Çarşamba günü, aile hayatınızdaki karmaşalar, iş alanlarınızda da kafanızı bulandırabilir. Önemli görüşme ve anlaşmalarınızı başka bir güne bırakmaya çalışın.

Perşembe günü oluşan yeniay, sizin kariyer alanlarınızı aydınlatacak. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Oglak1

Oğlak Burcu:

Bu hafta başı parasal konulara odaklı olabilirsiniz sevgili oğlaklar. Sevdiğiniz insanla yapacağınız para hesaplarında bu Pazartesi, kafanıza göre ve fütursuz davranabilirsiniz. Tehlikeli aktivitelerden ve aksiyonlardan gün boyunca uzak durmalısınız.

Çarşamba günü, fikirsel olarak herşeyden kolay etkileneceksiniz. Önemli randevularınız varsa başka bir güne ertelemekte fayda olabilir.

Perşembe günü oluşan yeniay, yabancı ortaklı işler, ticaret, medya, seyahat, hukuk alanlarınızda gerçekleşecek. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Kova1

Kova Burcu:

Haftaya özel hayatınız devrede olarak başlayacaksınız sevgili kovalar. Özel hayatınız ve ikili ilişkilerinizde kolay sabırsızlanabilir, vereceğiniz tepkilerle sevdiğiniz insanı incitebilirsiniz. Göz önünde olacağınız yerlerde ilişkinizdeki tatminsizlikler sizi aşağıya çekebilir.

Çarşamba günü, maddi alanda önemli alışverişlerden, parasal konuşmalardan kaçının, kolay kandırılmalara açık olacaksınız.

Perşembe günü oluşan yeniay, ortaklaşa para alanlarınızda gerçekleşecek. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta


Balik1

Balık Burcu:

Bu Pazartesi, bir şeylere hizmet etmek, kendinizi meşgul tutmak, çok çalışmak esas olacak sevgili balıklar. İş hayatınızda bazı planları gözden geçirmeye meyilli olacaksınız ama beraber çalışacağınız insanlara karşı tahammülünüz düşük olabilir. Birkaç gün boyunca çalışma hayatınız öne çıkabilir.

Çarşamba günü, kafa karışıklıklarınız özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde sizi yanıltabilir. Önemli kararlardan kaçının.
Perşembe günü oluşan yeniay, özel hayatınızda vereceğiniz önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Ayrıntılı yorumlar www.mascarammaxx.ta

Bu yazıyı paylaşın;

Belki Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorum Yok

    Bir Cevap bırakın