Aylık Yorumlar Güncel Yorumlar Semadan Haberler

Haziran 2017 Aylık Burç Yorumları

Haziran 2017 Aylık Burç Yorumları
Bu yazıyı paylaşın;

Haziran 2017 Aylık Burç Yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. Detayları devamını oku bağlantısına tıklayıp okuyabilirsiniz…

Okumak istediğiniz Burç Yorumu için, Burcun isme tıklayınız.

 Koç
 Boğa  İkizler  Yengeç
 Aslan  Başak  Terazi  Akrep
 Yay  Oğlak  Kova  Balık

KocKoç Burcu:

Haziran ayı oldukça hızlı ve akışkan etkilerle başlıyor, yerinizde duramayacaksınız sevgili Koçlar. Maddi konuların yanısıra yakın çevrenizde olup bitenler, planlar, olaylar daha fazla ilginizi çekecek.

01 haziran ilişkilerinizde güzel adımlar atılabilir. Sevdiğiniz insanla ilişkinizi konuşabilir ve farklılıklarla esnek bir noktaya çekebilirsiniz. Bu biraz sizin de adım atmanızı gerektirebilir.

04 Hazirandan sonra enerjinizi aile hayatınıza, evinize, büyüklerinize kaydırıyorsunuz. Yaklaşık 1.5 ay boyunca ailevi ilişkilerinizde öncü, atak ve biraz da duygusal temellerle davranabilirsiniz. Bu da onlarla kısa kavgaları tetikleyebilir. Su baskınları, boru patlaması, su ve neme dayalı sıkıntılara hazırlıklı olun.

06 Haziran itibarıyla para konusunda önemli fırsatlar karşınıza gelebilir. Giyime, kuşama, parfüme, güzellik malzemelerine, kuaföre, eğlenceye daha fazla harcamalarda bulunabilirsiniz.

09 Hazirandaki Dolunay da, uzakta bulunan akrabalarınızdan alacağınız haberler devrede olacak. Yine bu tarihte Jüpiter in düzelmesi ilişkilerinizdeki fırsatların ve şansların daha etkili bir şekilde karşınıza gelmesi anlamına geliyor.

18-20-21 Haziran satışa, ticarete dayalı işlerinizde esnek, rahat, etkili kapılar aralanabilir.

21 hazirandan sonra  ailevi konularda kendinizi ortaya koymaya başlayacaksınız. Ebeveynlerinizin hayatında önemli olaylar oluşabilir. Ailenizin size ihtiyacı olabilir. Geçmiş konu ve olaylarla daha fazla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Ailenizle ilişkinizi güçlendirebilir, ev hayatınızda değişikler için harekete geçebilirsiniz. Bu dönemde güvenliğiniz önemli olacak.

24 Haziran’daki Yeniay, ev, aile ve yuva alanlarınızda gerçekleşiyor. Aileniz ve yuvanızla ilgili her tür konu ve başlangıcı bu yeniayla beraber devreye sokabilirsiniz. Özellikle ev alım, satım, yer değiştirme, kiralama gibi anlaşmaya dayalı işleriniz için bu yeniayı kullanmalısınız.

25-27-28 Haziran da aile hayatınızda ve özel ilişkilerinizde aşırılıklara dikkat edin. Bir yandan şanslarınız olabilir ama bu şansları kullanmakta disiplin olmakta zorlanabilir, tutamayacağınız sözler altına girebilirsiniz.


BogaBoğa Burcu:

Haziran ayında kişisel girişimleriniz bir yana, maddi konularda da önemli adımlar içinde olacaksınız. Parasal konularda 01-03- 13 Haziran tarihleri önemli teklifler karşınıza gelebilir sevgili Boğalar.

04 Haziran’dan sonra enerjinizi ve mücadelenizi yakın çevre ilişkilerinizde göstereceksiniz. Hareketliliğiniz artabilir ama etrafınızdaki insanlara karşı savunmacı, alıngan ve biraz da tartışmacı yönleriniz de ortaya çıkabilir.

06 Haziran ve sonrasında kendinize, dış görüntünüze, fiziki güzelliğinize önem vermeye başlıyorsunuz. Bu üç haftalık süreç içinde alışveriş yapmaktan keyif alacaksınız. Özellikle kendinizi yenilemek, saç stilinizi değiştirmek estetikle ilgili girişimlere başvurmak isteyebilirsiniz.

09 Hazirandaki dolunay, yatırımlarınız açısından önemli bir Dolunay olabilir. Tam da bu kadar parasal konulara odaklanmışken karşınıza çıkacak bir borç, bir ödeme, sizi biraz zorlayabilir. Para dengenizi çok iyi oturtmalı, kişisel risklerden kaçınmalı ve bir şekilde ayağınızı yorganınıza göre uzatmayı öğrenmelisiniz. Bu tarihte Jüpiter’in düzelmesi iş, hizmet alanlarınızda daha fazla seçeneğin ve fırsatın katrşınıza gelmesi anlamına gelebilir.

13 ve 20 Haziran’da çok özel ve güzel bir teklifle karşılaşabilirsiniz.  Maddi anlamda istediklerinizi karşı tarafa kabul ettirebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken süreçlerde yok değil.

15-18 Haziran’da önemli işlerinizi başlatmayın, negatif olmayın, sıkıntılarla karşılaşırsanız çözüm için esnek düşüncelere, yeni fikirlere güvenin. Parasal konularda sorumluluk almak istemeyebilirsiniz.

20 Haziran’da özellikle parasal konularda güzel sonuçlar elde etmeye yatkın olacaksınız. Kadınlarla yapılacak işlerden yana şanslı etkileşimler söz konusu. Bir yandan da beklenmedik gizli yardımlar, beklenmedik gizli oluşumlardan elde edeceğiniz paralar da hayatınızı rahatlatabilir ve güzelleştirebilir.

21 Haziran’dan sonra sosyal medya, öğrenim, bilgisayar, satış, reklam, pazarlama, ulaşım konuları hayatınızda önem kazanıyor.

24 Haziran’da oluşan Yeniay, özellikle yakın çevrenizdeki konu ve olayları hızlandıracak. Bu tarihten sonra önemli iş bağlantılarınızı, ticari anlaşmalarınızı devreye sokabilirsiniz. Satış, reklam, pazarlama, bilgisayar ya da bilişim sektörlerinden biriyle uğraşıyorsanız, bu alandaki kararlarınızı yine bu Yeniay’da devreye sokmanız yerinde olacaktır.

Ay sonuna kadar 25-27-28 Haziran tarihlerinde harcamalarınıza dikkat edin. Girişimleriniz konusunda rahat günler ama aşırı iyimserlikle olayları çok fazla abartmayın.


İkizlerİkizler Burcu

Haziran ayı sizin ayınız, girişimlerinizi kolaylıkla ortaya koyabilirsiniz sevgili İkizler ve yükselen İkizler. 07 Haziran a kadar işler ağır aksak gitse bile, bu tarihten sonra işlerinizin hızına kendiniz bile inanamayabilirsiniz.

01-03 Haziran aşk hayatınızda beş yıldızlı günlerden. Sevdiğiniz insanla hayatı paylaşmaktan çok mutlu olabilir, kendinizi şanslı görebilirsiniz. Çevrenizden alacağınız desteklerle özel hayatınızda önemli gelişmeler yaşanabilir. Hayatınızda bir insan yoksa bu dönemde tanıştırılabilirsiniz.

04 Haziran itibarıyla ev aile yuva alanlarınıza para harcamalarınız hızlanabilir. Girişimci yönleriniz öne çıkacak, bir yandan da kendinizi maddi anlamda güvene almak isteyebilirsiniz.

06 Hazirandan sonra ilişkilerinizde kendinizi kurban etmemeye çalışın. Gizli saklı ilişkilerden hoşlanabilir, platonik aşklar peşinden koşabilirsiniz. Hayatınıza giren bir insan olursa onunla tam anlamıyla emin olmadan kimseye aşkınızdan veya ilişkinizden bahsetmeyebilirsiniz.

09 Haziran’da devreye giren Dolunay,  özel hayatınızı ilgilendiriyor. Özel hayatınızda çok önemli kararlar devreye girebilir. Taşınma ile ilgili duygusal temalar, özel hayatınızla ilgili sonlanmalar, bitişler veya yeni ilişkiye başlama gibi kararlar gündeme gelecek. Yine aynı gün jüpiter’in düzelmesiyle beraber aşkta fırsatlarınız ve olasılıklarınız artıyor. Aynı şey çocuklarınızın hayatı veya bebek beklentileriniz için de geçerli olabilir.

İş ilişkilerinizde ve anlaşmalarınızda 14 Haziran da gözünüzü dört açın, şartların gerçekçiliğinden emin olun. Bir yandan da 18-20-21 haziran tarihlerinde iş seçenekleriniz artabilir. Sosyal çevrenizde sizin organize edeceğiniz bir etkinlik veya proje çok konuşulabilir.

21 Haziran’dan sonra maddi konuların üzerine eğilebilirsiniz. İşlerin parasal durumuyla ilgilenmek, bütçelerinizi oluşturmak, yeni maddi olanaklar yaratmak önem kazanıyor.

24 Haziran’daki Yeniayla birlikte parasal konularda önemli başlangıçlarınızı ve adımlarınızı devreye sokabilirsiniz. Ticari işiniz varsa bu yeniayı yeni parasal bağlantılar için kullanmayı deneyin.

25-26-27 Haziran da risk almaktan çekinmeyebilirsiniz. Paraya dayalı işlerinizde organize olarak yolunuzda ilerleyin. Aşırı iyimserliğin yanlış yaptırmasına izin vermeyin.



YengecYengeç Burcu
:

Haziran başında sosyal çevrenizle beraber yapacağınız organizasyon ve etkinliklerde sağlam ilerliyorsunuz. Bir yandan da hayatı anlamlandırdığınız bir süreç içindesiniz sevgili Yengeçler.

04 haziran itibarıyla, enerjinizi daha rahat kullanmaya başlayacaksınız. Yalnız sosyal olmanız gereken yerlerde savunma mekanizmanız devamlı açık olabilir. Alınganlıklardan, agresifliklerden uzak durarak, mücadelenizi vermeli, enerjinizi faydalı bir şekilde kullanmalısınız.

06 haziran ve sonrasında organizayonlardan, davetlerden zevk alacağınız, yeni insanlarla güçlü bağlantılar kuracağınız bir döneme gireceksiniz. Arkadaşlarınızla bağlarınızı kuvvetlendirebilir, birden fazla işin sonucuyla uğraşabilirsiniz.

Giriştiğiniz her tür işin karşılığını 09 Hazirandaki Dolunayda alabilirsiniz. İş, hizmet alanlarınızda önemli sonuçlar karşınıza gelebilir. Biraz daha beklemelisiniz sevgili yengeçler. 09 Haziran dan sonra ev, aile ve yuva alanlarınızda oldukça şanslı ve fırsatlı bir döneme giriyorsunuz.

14-15 Haziran da yanılgılarla hareket etmeyin. Karşınıza gelen fırsatlara hemen atlamayın. Piyasalar ve etrafınızdaki olaylar yanıltıcı olabilir.

21 Haziran ve sonrasında fikirlerinizi insanlara aktaracağınız, kendinizi göstereceğiniz bir döneme gireceksiniz. Hayata karşı güvenle bakacak ve hayata istekle sarılacaksınız. Kendinizi düşüneceğiniz bir dönem olacak.

İşte şimdi tam zamanı. 24 Haziran daki Yeniay sizin zamanınız. Hayatınız adına atılacak adımları, girişilecek projeleri, yeni başlangıçları ve kararlarınızı, kafanızda oluşturduğunuz tüm plan ve projeleri harekete geçirmek için adımlarınızı bu Yeniay zamanı atmaya özen gösterin. 26-28 Haziran gelecek adımlarınızda kolay köprüler kurulabilir. İşlerinizde dengeli, düşünceli, hırslı ve mutlu ilerleyeceksiniz.

25-27 Haziran da aile hayatınızda, ev ortamlarınızda şansınız yüksek. Yer değiştirme gibi konularda çok abartmadan ilerleyin. Aile hayatınızdaki insanlarla keyfiniz yüksek olacak, bu da gereksiz harcamaları yükseltebilir.


AslanAslan Burcu:

Haziran ayına sosyal çevre ilişkileriniz ön planda olarak başlıyorsunuz sevgili Aslanlar. Kariyerinizle ilgili önemli konuşma ve görüşmelerde gündeminizde.

04 Haziran itibarıyla enerjinizde biraz geri çekilmeler oluşabilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara, enfeksiyonel durumlara, mide ve safrakesesi sorunlarına  karşı dikkatli olmalısınız. Bu dönem vitaminlerinizi ihmal etmeyin.

06 haziran’dan sonra kariyer hayatınızda güzel ilişkilere doğru gidiyorsunuz. Patronlarınızla ilişkileriniz kuvvetleneceği için onlardan isteyeceğiniz, talep edeceğiniz zam, terfi, pirim gibi konuları bu tarihten sonra yapmalısınız. Toplumsal konularda ilişkilerinizi kullanabilecek, kendinizi daha fazla ön plana alacaksınız.

09 haziran’da iş ve hizmet alanlarınızda önemli sonuçlar karşınıza gelebilir. Sonuç ne olursa olsun beklenmedik yerlerden göreceğiniz destekleriniz yüksek olabilir.

13 Haziran da iletişimsel işlerinizde sosyal çevrenizden bir teklif karşınıza gelebilir. Satışa, reklama, pazarlamaya veya sosyal medyadaki işlerinizde güzel artışlar görülebilir.

15-18 Haziran da sosyal çevre ilişkilerinize ve aşk hayatınıza dikkat edin. Sorumluluklarınız arkadaş ilişkilerinizi içeren işlerinizde ağır gelebilir ve bazı sıkıntılarla yüzleşebilirsiniz.

18-20-21 Haziran da oranizasyona ve aktivitelere ağırlık vereceksiniz ve bu işlerinizdeki yaklaşımlarınız takdir görecek ve çok beğenilecek. Yeni görüşmeler ve konuşmalar içindesiniz.

24 Haziranda oluşan Yeniayda diğer burçların aksine önemli girişimlerde bulunmaktan kaçının. Bu yeniayı bilinçaltınızda ve hayatınızda önemli düzenlemeler yapmak, kötü alışkanlıklarınızdan kurtulmak için kullanabilirsiniz.

25-27 Haziran da iletişim işlerinizde abartıdan uzak durun. Planlarınızı herkesle paylaşmayın. Çok rahat davranışlarınız iş alanlarınızda bazı sürtüşmeleri 30 Haziran da karşınıza getirebilir.


BasakBaşak Burcu:

Haziran ayı iş görüşmeleri, kariyer koşturmalarıyla geçebilir. Enerjinizi sosyal çevrenize aktaracak, grupsal işlerinizin üzerine eğileceksiniz.  01-03 Haziran da parasal desteklerinizi iş hayatınıza aktarabilir, yeni kazanç kapılarıyla karşılaşabilirsiniz.

04 Haziran dan sonra sosyalliğinizde artış görülebilir. Katılacağınız davetlerde veya organizasyonlarda bir insandan etkilenme olasılığınız yüksek. Yanıltıcı etkilere dikkat edin.Ortaklı işlerinizde bazı yanılgılara dikkat edin. 04-14 Haziran daki görüşmeleriniz gerçekçi olmayabilir.

06 Haziran itibarıyla seyahat ve eğitim konularını seveceğiniz, kendinizi bu alanlarda göstermek isteyeceğiniz bir döneme giriş yapacaksınız. Öğrenciyseniz, dersleriniz sizi zorlamayacak, bilakis siz öğrenmekten mutluluk duyacaksınız. Yabancılarla yapılacak olan işler, değişik ve farklı kültürler daha fazla ilginizi çekebilir.

09 Haziranda oluşan Dolunayda aile hayatınıza odaklanmalısınız. Kariyerinizin yoğun ve aktif olduğu bu dönemde, ailenize ve onların hayatına vakit ayırmanız gerekebilir. Yine anneniz, babanız arasında da bu Dolunayda bazı streslere açık olabilirsiniz.

13 Haziran da büyük bir iş görüşmesi karşınıza gelecek. Adeta tüm uğraşılarınızın karşılığını bu tarih ve civarında alabilirsiniz. 20-21 Haziran da sizi destekliyor.

Aile hayatınızda sorumluluklarınız ve yapmanız gerekenler işinizin karşısında durabilir. 15-18 Haziran da kolay demoralize olabilirsiniz.

21 Haziran dan sonra sosyalliğinize önem vereceksiniz. İş, iş nereye kadar azıcık çevremle yaptıklarımı paylaşayım, arkadaşlarıma vakit ayırayım diyebilirsiniz.

24 Haziranda oluşan Yeniayla beraber sosyal çevrenizle beraber hareket edeceğiniz alanlarda, arkadaş ilişkilerinizde önemli kararlarınızı ve başlangıçlarınızı uygulayabilirsiniz. Gelecek kararlarınızı bu dönemde alabilirsiniz.

25-27 Haziranda sosyal çevrenizdeki arkadaşlarınızla önemli projeler, fikir alışverileri içine girebilirsiniz.


TeraziTerazi Burcu:

Haziran ayı, seyahat, eğitim, kariyer ve iş hayatınızla ilgili konuları hızlandırıyor sevgili Teraziler. Ortaklaşa işlerinizde yakın çevreniz sizi destekleyecek ve onlarla olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. İletişime dayalı işleriniz varsa güzel anlaşmalar ve istediğiniz sonuçları almaya yatkınsınız.

04 Haziran itibarıyla, kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız. Yine de mars mücadeleyi ve rekabeti sevdiğinden, rekabetçi ortamlara karşı hazırlıklı olun. Patronlarınız ve üstlerinizle olan iletişiminize özen gösterin, alınganlıklardan ve savunmacı tavırlardan uzak durun.

06 Haziran itibarıyla, ortak parasal işlerinizde önemli ilişkiler devreye girebilir. Borcunuz varsa bunları toparlamayı, gerekli yerlerden destekler almayı düşünebilirsiniz.

09 Haziran daki dolunay eğitim hayatınızda önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Öğrenim hayatınızda biraz daha hızlanmalı, pratik bilgiden ziyade, teorik bilginin peşinden gitmelisiniz.

Olumsuz bakış açınızın üzerine gidin. 15-18 Haziran’da hayat üzerinize gelebilir. Eğitimsel konularda, fikirlerinizde, seyahatle ilgili konularda hayat sizi desteklemeyebilir.

21 Haziran’dan sonra kariyerinizde kendinizi göstereceksiniz. Daha önemli insanlarla bir araya geleceksiniz ve bu durum sizin için önemli olacak. Tanınırlığınızı, güvenilirliğinizi arttıracağınız bir dönem. Yaptığınız işlerle de toplumun içinde bir yer edinmek, arzunuz yüksek.

Kariyerinizde ve iş hayatınızdaki her tür başlangıç ve kararlarınız için 24 Haziran’daki yeniay ı kullanmalısınız. Gökyüzünden çok güzel destekler alıyorsunuz sevgili Teraziler.

25-27 Haziran’da değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Aşırı iyimserliktense, daha bilinçli sözler vererek yolunuzda ilerleyin. 28 Haziran’da oldukça şanslı birgün.


AkrepAkrep Burcu:

Haziran ayına ortak parasal işlerinizin üzerine eğilerek başlıyorsunuz sevgili Akrepler. iş ilişkilerinizde maddi bağlantıları oluşturmak için 01 Haziran uygun bir gün olacak. Kalıcı ve sağlam bağlantılar kafanızdaki planları oluşturmanız açısından önemli olabilir.

Parasal konularda rahatlamalar 03 Haziran’da devrede. Bu tarihte iş hayatınızda kuracağınız farklı ilişkiler sizi mutlu edebilir.

04 haziran itibarıyla Mars sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya  alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Bu dönemde hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde ve yukarıda saydığım alanlarda artış görülebilir. Yine bu dönem uzak yolculuk ve seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir.

06 Haziran’dan sonra sevdiğiniz insanla güzel bir sürece giriyorsunuz. İlişkinizi önemseyecek ve gereken ihtimamı rahat göstereceksiniz.09- 20 Haziran  mutluluğunuz yüksek olabilir.

07 Haziran’dan alacaklarınızı tahsil edebilir, ortak parasal işlerinizdeki konuşma ve görüşmelerinizi hızlandırabilirsiniz.

09 Haziranda oluşan Dolunay, parasal işlerinizde önemli sonuçları karşınıza getirebilir. Beklediğiniz bir paranız varsa bu dönemde elinize geçebilir veya geçmediği için bazı hassaslıklar yaşabilirsiniz.

Para alacak verecek dengenizi bu ay kuvvetli tutun. Para hesabında gözden kaçıracağınız durumlara 15-18 Haziran’da dikkat edin.

21 Hazirandan sonra artık daha fazla bilgiyi önemseyeceksiniz, daha fazla seyahat etmek isteyeceksiniz, farklı kültürler, yeni insanlar, yeni oluşumlar, değişik yerler, daha fazla ilginizi çekebilir. Sizi daha az tanıyan insanlarla olan bağlantılarınızın daha da kuvvetleneceği zamanlar başlıyor.

24 Haziran’daki Yeniay, özellikle eğitim alanlarınızda yeni başlangıçlarınızı ve kararlarınızı destekleyen bir Yeniay olacak. Belki açıklanacak sınav sonuçlarından sonra hangi okulda, hangi ülkede eğitim almak istediğinize karar vereceksiniz.

25- 27 Haziran seyahat veya yabancılarla yapılacak işlerinizde gizliden destekleniyorsunuz. Fırsatlarınız bol olabilir, karşınıza ilginç sonuçlar gelebilir. Pozitif ve iyimser etkilerle hareket etmenin faydalarını göreceksiniz.

28 Haziran’da hırslı yapınızı iyi kontrol edin. Yabancılarla yapılacak olan işlerinizde iş bitirici yönlerinize odaklanacaksınız.


YayYay Burcu:

Haziran ayı her tür ilişkinizi masaya yatıracağınız veya daha çok ilişkilerinizle yolunuzda ilerlemek isteyeceğiniz aylardan sevgili Yaylar. Karşınıza 03 Haziran’da farklı bir ilişki gelebilir. Ya da var olan ilişkinizde daha farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

04-14 Haziran da özel hayatınızda yanılgılarınız ve aldanmalarınız devrede. Aile yaşantınızdaki karmaşalar ve belirsizlikler özel hayatınıza da olumsuz yansıyabilir.  İlişkilerinize bu ay dikkat etmelisiniz.15 Haziran, 18 Haziran da desteklenmiyorsunuz. Sevdiğinizle olan bağlantılarınıza bugünlerde dikkat etmelisiniz.

06 Haziran dan sonra sağlığınızda iyileşmeler görülebilir. Tatlı ve zengin yiyecek tüketimine dikkat edin, çok kolay kilo alabilirsiniz. Bir yandan da iş yaptığınız insanlarla olan ilişkileriniz önem kazanacak. İş yapmaktan mutluluk duyabilirsiniz.

07 Haziran’dan sonra daha fazla sevdiğinizle konuşmaya açık olacaksınız. İlişkinizdeki sıkıntı ve sorunları gidermek için de uygun bir dönem.

09 Haziran daki Dolunay önemli, hayati kararları karşınıza getirebilir. Özellikle eşiniz ya da partnerinizle beraber aldığınız kararları, kendi hayatınızda uygulama imkânına sahip olabilirsiniz ya da onların hayatına bu kadar odaklanmışken sizin hayatınızda olan hassas bir konu ya da bir oluşum, her iki taraf arasında dengeyi iyi bir şekilde sağlamanız gerektiğine dikkat çekebilir.

Bu ay içinde ortaklaşa işleriniz önem kazanıyor. Bu alandaki ilişkilerinize ve girişimlerinize 15-18 Haziran’da dikkat etmelisiniz.

21 Haziran’dan sonra ortaklaşa parasal konular daha fazla önem kazanıyor. Şimdiye kadar tahsil edemediğiniz borçlarınızı tahsil edebilirsiniz, beklemediğiniz bir maddi olanak sizi sevindirebilir, partnerinizin finansal durumunda olumlu gelişmeler olabilir. Hayatınızı değiştirecek insanlarla güzel ilişkiler içine girebilirsiniz. 3 Gün sonra 24 Haziran da oluşan Yeniay ortak parasal kararlarınızı destekliyor.

25-27 Haziran’da sosyal çevrelerde para harcamanızı abartabilirsiniz. Güzel oluşumlar sizi mutlu edecek ama bir yandan da çok kolay para harcayacaksınız.



Oglak
Oğlak Burcu:

Haziran ayında başkaları için çalışacak, iş hayatınızda hızlı, çözümcül ve mantıklı hareket edeceksiniz sevgili Oğlaklar. Bu ay iş fırsatlarınız yüksek, adımlarınız hızlanıyor. 03-13 Haziran ı bir kenara not edin. Yaptığınız işlerin karşılığını fazlasıyla alabilirsiniz. Çok mutlu, iyimser olacaksınız ve ele aldığınız her işinizin istediğiniz noktalara geldiğini göreceksiniz. Şimdi bunlar çok iyi ama iletişimsel işlerinizde bazı yanılgılar, aldatıcı durumlara da hazırlıklı olun.

04 Haziran dan sonra yaşam enerjinizi ilişkilerinizden ve özel hayatınızdan alacaksınız. Sevdiğiniz insanla olur olmadık yere kavgalara ve alınganlıklara açık olun. Haziran ayında sağlığınıza her zamankinden daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. İş yoğunluklarınızın fazla olması, üzerinizde daha fazla stres biriktirmenize neden oluyor. 04-14 Haziran’da bağışıklığınızı sıkı tutun,

06 Haziran itibarıyla aşk hayatınız keyfileniyor. Gezmekten, dolaşmaktan, sevdiğiniz insanla veya çocuğunuzla vakit geçirmekten mutluluk duyabilirsiniz. Yaratıcı ve kreatif işlerinizde kendinizi ortaya koyabilirsiniz.

09 Haziran da oluşan Dolunayla kadersel alanınızda gerçekleşiyor. Sağlığınızı çok zorlamamalı, karşınıza gelecek olayların sizi aydınlatmasına izin vermelisiniz. Beklenmedik olaylarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek.

05- 14 Haziran da gözünüz çok açık olsun, karşınıza bir fırsat gelirse şartların netliğinden emin olun. Bir yandan kariyerinizdeki açılmalar, diğer bazı işlerinizi aksatmanıza da neden olabilir.15-18 Haziran’da bazı işlerinizde istenmedik sonuçlar oluşabilir.

21 Haziran’dan sonra artık kimliğinizi ikili ilişkiler alanınıza kaydırmaya başlayacaksınız. Kendinizi daha fazla ikili ilişkiler alanında gösteriyor olacaksınız. Diğer kişilerle etkileşme, tavsiye ve yardım alma ya da onlara yardımcı olma zamanınız başlıyor. İşle ilgili konularda deneyimli kişilere danışabilir, eşinize ya da ortağınıza her zamankinden daha fazla destek olmak isteyebilirsiniz. Birlikte olmak, birlikte hareket etmek siz güç birliği sağlayacak. Yine önemli iş bağlantıları ve ortaklaşa yapılacak işler daha fazla gündeminize yerleşmeye başlıyor.

24 Haziran da oluşan yeniay, özel hayatınızda, ilişkilerinizde önemli kararları karşınıza getirebilir. Hem özel ilişkileriniz, hem ortaklı işlerinizde önemli kararlarınızı bu yeniay ve sonrasında kullanabilirsiniz.

25-27 Haziran da göz önünde olacağınız yerlerde ve toplum içinde sevdiğiniz kişiyle keyfinize diyecek olmayabilir. Önemli teklifler  alabilir, siz de sevdiğinize kararlarınızı açabilirsiniz. Karşılıklı konuşmalarınızda karşı tarafı zorlamadan, sıkıştırmadan, sert söylemere girmeden 28 Haziran da hareket etmelisiniz.


KovaKova Burcu

Haziran  başında aşk hayatınızda çok güzel etkileriniz var. Sevdiğinizle bir seyahat planı 03-13 Haziran da devrede olabilir. 03 Haziran da farklı ve değişik bir iş fırsatı hayatınızı renklendirebilir. Farklı ilişkiler kurabildiğiniz yerlerde daha rahat ediyorsunuz.

04 Haziran itibarıyla çalışma koşullarınızda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir. Fazla çalışmak sağlığınızı aşırı zorlamanıza neden olabilir.

06 Haziran ve sonrasında ailevi ilişkileriniz kuuvetlenecek. Dekorasyon, tadilat, boya, badana, evinizi yenileme gibi işlerinize vakit harcayacaksınız. Aile büyüklerinizle bağlantılarınız kuvvetleniyor. Evinizde misafir ağırlamak önem kazanabilir.

07 Hazirandan sonraysa aşkı konuşacaksınız. Çocuğunuzla iletişiminizi arttıracaksınız. Hayata yüksek oktavdan bağlanabilir, zihninizi dinç tutacak her fikir ve olaydan etkilenebilirsiniz. 09 Haziran da sosyal çevreniz hareketlenecek. Özel hayatınız ve sosyal çevreniz arasındaki dengeyi iyi koruyun.

Dolunay özel hayatınız ve sosyal çevre ilişkilerinizi tetiklerken, 15-18 Haziran tarihlerinde kendinizi mutsuz ve faydasız görebilirsiniz. Her iki taraftan da istediğiniz desteği bulamayabilirsiniz.

Hemen dümeni yakın çevrenize yöneltin, yakınınızdaki insanlarla sizi rahatlatacak rahat keyifli etkilere 18-20-21 Haziran da sahip olabilirsiniz.

Değişik ve farklı etkiler, aile ve aşk derken rotanızı 21 hazirandan sonra işinize ve hizmet alanlarınıza çeviriyorsunuz. İşiniz, kimliğinizin bir parçası olabilir. Daha fazla çalışmaktan, başkaları için üretmekten mutluluk duyabilirsiniz. Günlük ritminiz, hayat akışınızın düzenlenmesi öne çıkabilir. 21 Haziran ve sonrasında sağlıklı bir beslenme programı oluşturmalı ve sağlığınıza daha fazla dikkat etmelisiniz çalışma temponuz artabilir ve siz de sağlığınızı önemsemeyebilirsiniz. Yine bugünden sonra kontrollerinizi yaptırabilir, sağlığınız için kafanızdaki soru işaretlerini gidermek için harekete geçebilirsiniz.

24 Hazirandaki yeniay işle ilgili, hizmetle ilgili konularda yeni başlangıçlarınızı karşınıza getirecek. Bu süreçte yeni bir işe başlamak, yeni bir iş başvurusunda bulunmak faydalı olacak. Kısaca işinizdeki değişimler için bu ayı kullanın. 24 Haziran daki yeniay sağlığınızda yeni adımlarınızı uygulayabileceğiniz bir yeniay.

25-27 Haziran işinizdeki fırsatlar, değişik şanslar aşırı iyimserlikle harekete sebep olabilir. Şartlarınızı, vereceğiniz sözleri iyice düşünerek yolunuzda ilerlemelisiniz.


BalikBalık Burcu:

Aile hayatınızdaki koşturmalarınıza, yakın çevrenizle olan bağlantılarınıza Haziran ayında önem göstereceksiniz sevgili Balıklar.

04 Haziran’dan sonra enerjinizi aşk hayatınıza harcayacaksınız. Bu alanda mücadeleleriniz ve alınganlığınız artabilir. Sevdiklerinizle vakit geçirmek ve çocuğunuzla vakit harcamak, sportif faaliyetler içine girmek isteyebilirsiniz.

06 Haziran tarihinde reklam, tanıtım, pazarlama, satış, gazete, bilgisayar, internet gibi alanları daha sık kullanacaksınız ve bu alanlarda iyi ilişkiler sayesinde başarı elde edebileceksiniz. Bu süreçte mümkün olduğu kadar iyi iletişim içinde olmak, size bütün kapıları açabilir. Yakın çevrenizle olan bağlantılarınızı kuvvetlendireceksiniz. Arabuluculuk yaparak yakın çevrenizde süregelen anlaşmazlıkların sona ermesine katkıda bulunacaksınız. Kardeşlerinizle, akrabalarınızla iletişiminiz iyi akarken, aile hayatınızda aynı ritmi yakalamakta zorlanabilirsiniz. Kariyer ve ev hayatınız, anne- baba ilişkileriniz arasındaki sıkıntılara 15-18 Haziran tarihlerinde dikkat edin.

09 Haziran ‘da devreye giren Dolunay ile beraber kariyerinizde önemli birtakım sonuçlara, hassas oluşumlara açıksınız. Başlattığınız işlerin karşılığını alacaksınız. İletişimsel işlerinizde yaratıcılığınızı konuşturabilirsiniz.

04-14 Haziran da aile hayatınızda birtakım hayal kırıklıklarına ve sıkıntılara hazırlıklı olun. Beklentilerinizi ailenizin karşılamadığını düşünebilir, hem siz onları yanlış yönlendirebilir hem de onların sizi bazı düşüncelerinizde yanlış yönlendirdiğini fark edebilirsiniz. Bu süreçte eğer emlak ile ilgili bir girişiminiz varsa kesinlikle harekete geçmeyin. 20-21 Haziran ‘da ev alım- satım işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

21 Haziran’dan sonra artık daha fazla, eğlenceli konu ve olaylar içinde kendinizi tanımlamak isteyeceksiniz. Çocuğunuz varsa onunla olan iletişiminiz artacak, aşk hayatınız önem kazanacak. Flörtleriniz, hoşlandığınız insan devreye girmeye başlıyor. Eğer evliyseniz sevdiğiniz insanla beraber yapacağınız organizasyonlar ve planlara daha fazla vaktinizi ayıracaksınız. Sportif faaliyetlerde kendinizi göstereceksiniz. Su sporları, yüzme gibi etkinlikler ve faaliyetleri devreye sokabilirsiniz. 24 Haziran da bu alanlarınızda oluşan yeniay la birlikte aldığınız kararları uygulayabilirsiniz.

25-27 Haziran’da sevdiğiniz insan için, çocuğunuz için harcamalarınızı ve borçlanmalarınızı arttıracaksınız. Bu dönemde çok fazla abartmamaya çalışın, elinizin ayarı olmayabilir.

Bu yazıyı paylaşın;

Belki Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 Yorum

  • Cevaplamak
    levent yıldız
    09:07'de Haziran 5, 2017

    başak burcuyum.13-21 haziran arası güzel bir dönem gibi gözüküyor. 4 yıldır kendi imkanlarımla ingilizce öğreniyorum. biraz eksiğim var fakat bu ay içinde bu eksiklerimi de giderebilirim belki.

Bir Cevap bırakın