Aylık Yorumlar Semadan Haberler

Haziran 2014

Bu yazıyı paylaşın;

Koc1Koç Burcu:

Haziran ayı ev yuva ve aile konularınızın öne çıkacağı bir ay olacak. Vaktinizi daha çok ailevi konulara yöneltebilir veya fırsatınız olduğunda daha fazla vaktinizi evinizde geçirmek isteyebilirsiniz. Sevdiklerinize ve aile büyüklerinize yakınlığınız artabilir. Onların sorunlarıyla uğraşmak ve çözümler üretmek öne çıkabilir.

04-06 Haziran değişimleri aile hayatınıza olumlu bir şekilde taşıyacağınız ve beklenmedik yerlerden parasal getiriler sağlayacağınız günler.

07 Haziranda Merkür aile alanlarınızda gerilemesine başlayacak. 17 Hazirana kadar ev alımından uzak durun ama satışınız varsa gerçekleştirin. Aile hayatınızda halletmeniz gereken duygusal konuların üzerine düşebilirsiniz.

14 Haziran yine dikkat etmeniz gereken günlerden bir tanesi. Özel hayatınızda ve ortaklaşa işlerinizde çekişmeler ve güç savaşları görülebilir.

17 Hazirandan 1 Temmuza kadar yakın çevrenize karşı kendinizi yanlış ifade edebilirsiniz. Akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminize bu süreçte dikkat edin.

18-20 Haziran aile hayatınızda keyif sizinle olacak, istediğini bir planı devreye sokabilirsiniz. Yine yakın çevrenizdeki insanlarla görüşmelerinizi, konuşmalarınızı arttıracaksınız.

25 Haziranda partnerinizle olan ilişkinizde anlaşmazlıklar ve sürtüşmeler oluşabilir. Onun enerjisini, kendi yaptıklarınızla engelleyebilirsiniz. Aynı durumlar ortaklaşa yapılacak işlerinizde de sorun olabilir.

Ailenize yönelik tüm kararlarınızı 27 Hazirandan sonraki yeniaydan sonra alabilirsiniz. Bu yeniay ev alım, satım, kiralama işleriniz için de sizi harekete geçirecek.

Boga1Boğa Burcu:

Haziran ayı güzel etkilerle başlıyor parasal konularda kendinizi güvene alma ihtiyacınız yüksek olabilir. Yakın çevre ilişkileriniz, iletişim alanlarınız fazlasıyla aktif olacak.

7 Haziranda Merkür yakın çevre ilişkilerinizde gerilemesine başlıyor. Akraba veya kardeşlerinizle olan iletişiminize 17 Hazirana kadar dikkat edin. 07 Haziranda satış, reklam, pazarlama veya iletişime dayalı işlerinizde bir takım aksilikler ve sorunlar oluşabilir.

13 Hazirandaki dolunay biraz zorlayıcı dolunaylardan bir tanesi. Ortaklaşa para alanlarınızda oluşacak. Ortaya çıkacak bir borç veya para ödemesi, sevdiğiniz insanla aranızda sorunlara neden olabilir. Ya da sizden saklanan bir ödeme açığa çıkabilir. Her işle kendinizin uğraştığını ve sevdiğiniz insanın sizi anlamadığını düşünebilirsiniz. Yine 14-25 Haziran dikkat etmeniz gereken günlerden birkaçı. İş alanlarınızda bazı güç çekişmeleri sizi zorlayabilir.

17 Hazirandan sonra parasal konularda aksilikler yaşayabilirsiniz. Önemli alışverişlerden ve maddi başlangıçlardan 01 Temmuza kadar kaçının.

18-20 Haziransa yakın çevrenizdeki insanlar size verecekleri destekle yeni iş fırsatları sunabilirler. Parasal konularda önemli şanslara sahip olacaksınız.

23 hazirandan sonra parasal işlerinizde güzel gelişmeler yaşamaya başlayabilirsiniz. Para kazanımlarınız artarken, bir yandan da harcamaya meyilli olacaksınız.

27 hazirandaki yeniay, iletişimsel konulardaki başlangıçları hızlandıracak. Yine akraba, kardeşlerinizin hayatında da güzel gelişmeler yaşanabilir.

ikizler1İkizler Burcu:

Haziran ayına iyi bir giriş yapacaksınız. 04-06 Haziranda alacağınız güzel açılarla yeni işler, kafanızdaki plan ve projeler için harekete geçmeniz kolay olacak.

03 Haziranda iş alanlarınızda bazı ilişkilerinizde zorlanmalar oluşabilir.

07 Haziranda para evinizde gerileyen Merkür 17 Hazirana kadar parasal konularda önemli hareketlerden kaçınmanız gerektiğinin altını çizmekte. Çok alışveriş yapmayın. 17 Haziran- 01 Temmuz arasında iletişiminize dikkat edin. Diğer burçlardan daha fazla etkileneceksiniz. Kendinizi yanlış ifade etmemeye çalışın.

13 Haziran ve birkaç gün boyunca özel hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde bazı hassaslıklara açık olabilirsiniz. 14 Haziranda aşk hayatınızda sürtüşmeler ve kavgalara açık olacaksınız. Parasal konularda önemli ödemelerden 14 Haziran da kaçının.

18-20 Haziranda parasal konularda çok şanslı olacaksınız. Başkalarına yaptığınız yardımların karşılığını göreceğiniz günler.

23 Haziranda artık görüntünüze daha çok önem vereceksiniz. Keyfiniz artmaya başlayacak. Alışveriş yapacak, dolaşmak, keyfiniz için istediğiniz yerlerde dolanmak isteyeceksiniz.

Parayla ilgili her tür işiniz ve kararlarınız için 27 Hazirandan sonra harekete geçmelisiniz.

Yengec1Yengeç Burcu:

Haziran ayı belki tatil yapmak ve ya da kalan işlerinizi tamamlamak için ideal bir ay olabilir. Harekete geçmemeniz gereken bir ay olacağı için önemli konular yerine daha hafif ve sizi eğlendiren iş ve konulara yönelmelisiniz.

07 Haziranda Merkür’ün gerilemesi kendinizi anlatmada ve ifade etmede sizi yorabilir. 17 Hazirana kadar yanlış anlaşılmalara ve hayatınızda bazı aksiliklere açık olmalısınız.

13 Hazirandaki dolunay, iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda bazı hassaslıkları hayatınıza taşıyabilir. Yine bu dolunayda aşk ve çocuk sorumluluklarınız çevrenizle anlaşamamanıza ve gerilmenize neden olabilir aman dikkat.

14 Haziran ev ve özel hayatınızda sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamaktan uzak olacaksınız. Birbirinize çok sert girmeyin ve saygı için diplomasiyi elden bırakmayın.

17 Haziran ve Temmuz başına kadar olan süreçte geçmiş konu ve olayları şöyle bir etraflıca gözden geçirip, tamamlamanız ve bir sonuca ulaştırmanız gerekebilir. Önemli anlaşmalardan ve imzalardan kaçının.

18 Haziranda birden fazla iş teklifiniz oluşabilir. Geleceğiniz konusunda kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

27 Haziran ve sonrasında artık derin bir oh çekin, planlarınızı uygulamak, başlatmak için bu yeniay sizi destekleyecek. Birkaç gün sonra merkürün düzelmesiyle istedikleriniz için harekete geçebilirsiniz.

Aslan1Aslan Burcu:

Haziran ayına iş ilişkileriniz ve grupsal işlerle başarılı bir şekilde giriş yapacaksınız sevgili aslanlar. Yeni insanlar ve çevreler daha fazla ilginizi çekecek. 04-06 Haziran işlerinizde diğer insanların kaynaklarından yararlanabilirsiniz.

07 Haziranda gerilemeye başlayacak olan Merkür 17 Hazirana kadar çözülmemiş eski konuları, duygusal konuları hayatınıza taşıyabilir. Bu süreçte kesinlikle hareket etmeyin, önemli başlangıçlardan kaçının.

17 Haziran ve 01 Temmuz arasındaysa arkadaşlarınızla olan iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek. Yanlış anlaşılmalar ve yanlış ifadelere açık olacaksınız. Yine bu dönemde eski arkadaşlarınız yeniden hayatınıza girebilirler.

21 Haziranda ve sonrası artık geri planda durmanız gerekecek. Bu dönemi bir hazırlık dönemi olarak görmeli ve önemli işleriniz için kesinlikle bu zamanda harekete geçmemelisiniz. Önemli planlar yapma, kendinizi gözden geçirme gibi etkileriniz yüksek olacak.

25 Haziranda yakın çevrenizle olan sürtüşmeler ve sorunlar hızlanabilir.

29 Haziranda parasal konularda insanların ve arkadaşlarınızın sizi yanlış yönlendirmesine izin vermeyin. Siz de onları yönlendirmeyin. Borç almayın, vermeyin.

Basak1Başak Burcu:

Haziran başı sevdiğiniz insanla seyahatte bulunmak, uzak yerlere gitme isteğiniz yüksek olacak. İşlerinizi 07 Hazirana kadar halletmeye çalışın zira sosyal çevre alanlarınızda gerileyecek olan Merkür, eski arkadaş ortamlarınızı hayatınıza taşıyabilir. Yine yeni tanışacağınız insanların sizi yanlış anlama ihtimali yüksek olacak. Bu etkiyi 17 Hazirana kadar hissedebilirsiniz.

13 Hazirandaki dolunay ev ve aile hayatınızda önemli sonuçları ve konuları hayatınıza taşıyabilir. İş alanlarınıza kanalize olmanız gereken bu dönem, aile hayatınıza da gereken önemi göstermek zorundasınız. Uzak ve yakın çevre ilişkileriniz sizi zorlayabilir. Düşüncelerinizde kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.

17 Haziran ve 01 Temmuz arasında kariyer hayatınızda ve toplum önü konuşmalarınıza dikkat etmelisiniz. Yanlış anlaşılmalara müsait bir dönem olacak.

18 Haziranda yabancı insanlarla girişeceğiniz bir işte kendinizi mutlu ve şanslı hissedeceksiniz. Birkaç gün boyunca şans kapıları ardına kadar açık olacak.

23 Hazirandan sonra Venüs’ün kariyer alanlarınızda ziyareti esnasında patronlarınız ve üstlerinizle olan ilişkileriniz sıkılaşmaya başlayacak. İşinizde kendinizi göstermeyi sevdiğiniz ve işlerinizi pratik bir şekilde halledebildiğiniz için daha yukarılara çıkma şansınız çok yüksek olacak.

27 Hazirandaki yeniay sosyal çevre, grup işleriniz, organizasyona yönelik faaliyetlerinizi 2 hafta boyunca hızlandıracak.

Terazi1Terazi Burcu:

Haziran ayında mümkünse tatil planlarınızı devreye sokmayın zira iş ve kariyer alanlarınız gayet olumlu etkiler altında olacak.

04-06 Haziranda iş ortaklıklarınız, görüşmeleriniz hızlanacak, güzel ilişkiler altında olacaksınız.

07 Haziranda Merkür iş alanlarınızda gerilemesine başlayacak. 17 Hazirana kadar toplum içinde ve iş alanlarınızda yanlış anlaşılmalara ve tamamlanmamış konu ve olaylara açık olacaksınız.

13 Haziran ve birkaç gün boyunca yakın çevre ilişkileriniz gündeminize yerleşebilir. Daha çok iş alanlarınıza kanalize olmuşken, yakın çevrenizle uğraşmak sizi yıpratabilir. Hassaslıklara açık olacaksınız. Parasal konularda bazı zorlanmalarda söz konusu olacak. 14 Haziranda aile hayatınızda bazı çekişmelere hazır olun.

17 Haziran- 01 Temmuz arasındaysa bu sefer daha önceden konuşulmuş bir tatil, seyahat planı devrede olabilir. Seyahat, eğitim, medya alanlarınızda yanlış anlaşılmalara temmuz başına kadar dikkat edin. Herhangi bir yeni işe başlamayın, tahahhüt altına girmeyin.

18 Haziranda karşılaşacağınız bir iş fırsatı parasal olarak yüzünüzü güldürecek.

21 Hazirandan sonra artık tamamen iş hayatınızda kendinizi göstermeye başlayabilirsiniz.

25 Haziranda özel hayatınızda ipleri koparmaya kadar gidebilir, karşı cinsle anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Sakin olmaya çalışın.

27 Hazirandaki yeniay, kariyerinizi daha da hızlandıracak. Her tür iş başlangıcı ve proje için bu tarihten sonra adımlar atmaya çalışın.

Akrep1Akrep Burcu:

Haziran ayında tatil, seyahat, eğitim konularınız ön planda olacak ve siz bunlara daha fazla vakit ayıracaksınız. Bir yandan da ortak para konularınız gündemde olacak.

04-06 Haziranda iş konularınızda esnek olacaksınız, aşk hayatınızda da romantizm rüzgârları sizi sarabilir.

07 Haziranda Merkür eğitim, seyahat, medya, hukuk ve ticaret alanlarınızda gerilemesine başlayacak, bu alanlarda iletişiminizde bazı aksamalar söz konusu olabilir. Bu alanlarda yeni bir işe 17 Haziran a kadar başlamayın ve daha az tanıdığınız insanlarla iletişiminize bu tarihe kadar dikkat edin.

13 Hazirandaki dolunay, parasal konuları hayatınızın merkezine yerleştirebilir. Özel hayatınızda da bu dolunayda bazı sorunlar ve problemler oluşabilir.

17 Haziran ve 01 Temmuz arası ortaklaşa para alanlarınıza dikkat etmelisiniz. Bu dönem de borç almayın ve altına girmeyin.

18 Haziranda dış ortamlarda, seyahatlerde ortaklaşa yapılacak işlerinizde şanslı etkileriniz devrede.

21 Haziran itibarıyla artık iş seyahatlerine çıkabilir ya da kendi tatil planlarınızı devreye sokabilirsiniz.

27 Hazirandaki yeniayda seyahatle, eğitimle, medyayla ilgili konulardaki başlangıç ve kararlarınızı uygulamaya koyabilirsiniz.

29 Haziranda parasal konularda riskten kaçının ve harcamalarınızı sabit tutmaya çalışın.

Yay1Yay Burcu:

Haziran ayında birçok alana yayılmış durumdasınız. Özel hayatınız devrede olurken, ortak para konularınız daha çok konuşulmaya başlanacak. Bir yandan da iş ilişkileriniz size güzel fırsatlar sunabilir.

04-06 Haziran aşk hayatınızda her şey tam da istediğiniz gibi giderken, aile hayatınız için yapmanız gerekenler öne çıkabilir.

07 Haziranda ortaklaşa para alanlarınızda gerilemesine başlayan merkür, borç, kredi ve vergi konularında bazı detayları gözden kaçırmaya müsait olduğunuzun altını çiziyor. 17 Hazirana kadar önemli parasal işlerden kaçının.

13 Hazirandaki dolunay, bazı hayati kararlar almanıza neden olabilir. Ayrıca bu dolunay iş alanlarınızda bazı sorunlar ve bitirici etkiler altında olabilirsiniz.

14 Haziranda sosyal ortamlarda yaptığınız işlerde bir takım sürtüşmelere ve sorunlara karşı dikkatli olmalısınız.

17 Haziran- 01 Temmuz arasındaysa yeni bir projeye başlamayın. Özel hayatınızdaki iletişiminize dikkat etmeniz gerekecek. Geçmiş olaylar gündeme gelebilir.

18 Hazirandan sonra bu yaşadığınız iş sıkıntılarınız ortaya çıkacak yeni iş fırsatlarıyla geride kalmaya başlayacak.

23 Hazirandan sonra artık ilişkinizdeki olaylara daha fazla ilgi duyacaksınız. Evliliğinizde ve ilişkinizde bağlarınızı kuvvetlendirmek adına harekete geçebilirsiniz.

27 Hazirandan sonra ortaklaşa para alanlarınız için çözümler üretmeye ve para konularında önemli kararlar almaya meyilli olacaksınız.

Oglak1Oğlak Burcu:

Haziran ayında iş ve hizmet konularınız aktif olacak. Daha çok çalışacak ama bir yandan da hayatın zevklerinden kendinizi mahrum etmeyeceksiniz.

04-06 Haziranda ev hayatınız için yapılacaklar ve yakın çevrenizle beraber yapılacak planlarınız devrede olacak.

07 Haziran ve birkaç gün boyunca özel hayatınızda bazı konulara odaklanmış olabilirsiniz. Önemli kararlar ve sonuçlar gündemde olacak.

07 Haziran- 17 Haziran arasında evlilik evinizde gerilemesine başlayan Merkür, ikili ilişkilerinizde bazı sorunlar ve yanlış anlaşılmalar yaşamanıza neden olabilir.

13 Hazirandaki dolunay, bir işin iç yüzünü ortaya çıkaracak. Rahat olun ve bu süreçten korkmayın, yine bazı arkadaşlarınızla olan işleriniz ve ilişkileriniz sonlanabilir.

14 Haziranda iş yapacağınız insanlarla takışmamaya ve güç gösterileriyle işlerinizi bozmamaya çalışın.

17 Haziran- 01 Temmuz arası iş ve hizmet alanlarınızda gerileyecek olan merkür, iletişim halinde olacağınız insanlarla bazı sorunları hayatınıza taşıyabilir.

18 Haziranda partnerinizden alacağınız teklif sizi uçurabilir. Evlilik veya ilişki teklifi sizi çok mutlu edecek. Ya da evliliğinizde alacağınız bir çocuk haberi sizi yine çok keyifli kılabilir.

20 Haziranda daha önceden konuşulmuş bir iş teklifi gündeminizde olacak.

23 Haziranda venüsünde iş alanlarınızı ziyaret etmesiyle birlikte işinize olan sevginiz artabilir.

Aşk hayatınızdaki değişimler ve iniş, çıkışlar, sosyal ortamlardaki sürtüşmeleri 25 Haziranda karşınıza getirebilir. Bu dönemde sakin ve akil olmaya çalışın.

27 Haziran ve birkaç gün boyunca özel hayatınızda bazı konulara odaklanmış olabilirsiniz. Önemli kararlar ve sonuçlar gündemde olacak.

Kova1Kova Burcu:

Haziran ayı aşk hayatınızı etkili bir şekilde yaşayacağınız ama bir yandan da iş programınızı yoğunlaştıracağınız bir ay. Haziran başı ev ve aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir.

07 Haziranda iş, hizmet alanlarınızda gerileyen Merkür, 17 Hazirana kadar iş alanlarınızda hareket etmemenize dikkat çekecek. Önemli anlaşmalardan uzak durun. İş arkadaşlarınızla yanlış anlaşılma etkileriniz merkürün cilvelerinden olabilir.

13 Hazirandaki dolunay arkadaşlarınızla aranızda bazı sorunları tetikleyebilir. Aile hayatınızda da bazı sonlanmalar, sorunlar ve ilişki bozulmalarına dikkat edin.

17 Hazirandan sonraysa Merkür Temmuz başına kadar aşk hayatınızı karıştırabilir. Eski flörtler, aşklar bu dönemde hortlayabilir. Bir yandan da partnerinizle yanlış anlaşılmalara ve ters iletişime açık olabilirsiniz aman dikkat.

18 Haziranda evden yürütülecek bir iş teklifiyle karşılaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki sorunları konuşmak için 20 Haziranın enerjisinden faydalanmalısınız.

27 Haziran ve sonrası 15 gün boyunca iş alanlarınızda yeni projeler ve başlangıçlarınız için harekete geçebilirsiniz.

Balik1Balık Burcu:

Haziran ayında aile ve ev alanlarınız ön planda olurken bir yandan da bu ay aşkı doyasıya yaşayabilirsiniz sevgili balıklar.

04-06 Haziranda aile hayatınızda parasal olarak bolluğu hissedebilirsiniz. Ailenizin ihtiyaçları için para biriktirmek veya harcamak öne çıkabilir.

07 Haziranda Merkür geriliyor. Aşk evinizde gerilemesine başlayan merkür geçmiş aşk konularını ve olaylarını yeniden gündeme oturtabilir. 07-17 Haziran arası sevdiğiniz insanla yanlış anlaşılmalara dikkat edin. Çözülmemiş konu ve meselelere odaklanmalısınız.

13 Hazirandaki dolunay kariyer ve iş gelişmelerini hızlandırabilir. Bir işinizin sonucuyla karşılaşabilirsiniz. Bir yandan da bazı işlerinizde ve ilişkilerinizde bozulmalar bu dolunayda devrede olacak.

17 Haziran ve 01 Temmuz arasındaysa bu sefer Merkür ev ve aile alanlarınızı etkileyecek. Ailenizle olan iletişiminize dikkat edin. Ev satışınızı tamamlayabilirsiniz ama sakın yeni bir ev alma ve değiştirme sürecine başlamayın.

18 Haziranda ilişkiniz varsa sevdiğiniz insanla iletişiminiz sizi mükemmel noktalara taşıyabilir. Aynı zamanda onu akraba veya kardeşlerinizle tanıştırabilirsiniz, ya da o sizi tanıştırabilir. Eğer kalbiniz boşsa bu sefer ıskalamayacaksınız sevgili balıklar, yakın çevrenizden bir insanla harika bir aşk sizi bekliyor.

21 Hazirandan sonra aşk hayatınız, varsa çocuğunuzla ilgili konulara daha fazla vakit ayırmaya başlıyorsunuz. Eğlenceye olan düşkünlüğünüz artabilir. Yine açık alanlar, sportif faaliyetler hayatınızda etkili olmaya başlayacak.

23 Hazirandan sonra ev hayatınız için harcamalarda bulunabilirsiniz. Evinizi güzelleştirmek ve aile hayatınızda sosyalleşmek için daha çok misafir ağırlayacaksınız. Bir yandan da evinizi değiştirmek isteyebilirsiniz.

27 Hazirandaki yeniay aşk hayatınızdaki önemli oluşumları karşınıza çıkaracak. Aşk hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokmak için bu yeniayı kullanın.

Bu yazıyı paylaşın;

Belki Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorum Yok

    Bir Cevap bırakın