Aylık Yorumlar Semadan Haberler

Aralık 2014

Bu yazıyı paylaşın;

Koc1Koç Burcu:

Aralık ayı seyahatlerin ve gelecek fırsatlarınızın önem kazanacağı bir ay olacak. Bolca gezebilir ya da yabancılarla yapılacak olan işlerinizin peşine düşebilirsiniz.
05 aralıktan sonra grupsal işler, çeşitli organizasyonlar ve davetler için enerjinizi harcayacaksınız. Bu dönemde arkadaşlarınızın lideri haline gelebilirsiniz. Ama bazı tutumlarınızla onları kendinizden uzaklaştırma ihtimaliniz de olabilir.
06 aralıktaki dolunay, yakın çevrenizle iletişim konularını, satış, reklam, pazarlama alanlarınızda heyecan verici sonuçları hayatınıza taşıyabilir.
10 aralıkta artık kariyeriniz sizin için önem kazanmaya başlayacak. İş ilişkileriniz hızlanıyor ama biraz daha sıcak ve içten tavırlar geliştirmek bu dönem önemli olacak.
12-14 aralıkta aşk kapınızı çalabilir. Uzak yerlerde, seyahatlerde aşkı hayatınıza davet edebilirsiniz. Güzel ve eğlenceli bir ilişki yaşayacaksınız.
15 aralıkta iş hayatınızın yaptırımları isyankar davranmanıza ve beraber çalıştığınız insanlarla geçinememenize neden olacak.
22 aralıktaki yeniay, yeni kariyer fırsatları ve başlangıçlarınızı hayatınıza taşıyabilir.
23 aralıkta satürn yay burcuna geçiyor. Artık parasal sorumluluklardan kurtuluyorsunuz. Geleceğiniz için sorumluluklar almaya başlayacaksınız.
27 aralıkta kariyer alanlarınızda beklenmedik güzel desteklerle sorunlarınızı aşmanız mümkün olacak.

Boga1Boğa Burcu:

Aralık ayı ortaklaşa para alışverişleriniz, parasal işleriniz öne çıkmaya başlıyor. Hayatınızı irdeleyeceğiniz bir dönem içinde olacak, etrafınızda olan olaylardan siz de kendi hayatınız adına pay çıkartacaksınız.
05 aralık sonrası kariyer ve iş hayatınızdaki mücadeleleriniz ve koşturmalarınız hızlanıyor. Daha çok toplumsal konularla ilgilenecek, toplum için, insanlık için bir şeyler yapmak isteyeceksiniz. 04-05 aralık şanslı günler.
06 aralıktaki dolunay, parasal konularda sizi memnun edebilir. Bir alacağınız varsa alabilir, parasal olarak rahatlayabilirsiniz. Bu arada sevdiğiniz insanla senin paran, benim param çekişmelerine girmemeye özen gösterin.
08 aralıktan sonra ev ve aile hayatınızda karşınıza çıkan fırsatlarda geri çekilmeler oluşabilir. olayları gözden geçirmelisiniz.
10 aralıktan sonra seyahat isteğiniz artacak ayrıca daha az tanıdığınız insanlarla ilişkileriniz güzelleşmeye başlayabilir.
15 aralıkta devreye giren uranüs- plüton karesi geleceğinize yönelik aldığınız kararlarda bazı bozulmalar ve sorunları hayatınıza taşıyabilir. Seyahat, eğitim, medya alanlarınızda sorunlara dikkat edin. Kafanızda bazı olayları büyütmeye meyilli olacaksınız.
17 aralıktan sonra daha fazla seyahat, eğitim ve ticaret alanlarınıza eğilmeye başlayacaksınız.
22 aralıkta oluşan yeniay, geleceğinize yönelik işleriniz, medya, seyahat, eğitim alanlarınızda size yeni kapılar aralayabilir.
23 aralıktan sonra 2.5 yıl boyunca daha çok ortak para alanlarınıza odaklanacaksınız. Bu alanda önemli sorumluluklarınız devrede olabilir.

ikizler1İkizler Burcu:

Yılın bu son ayında, özel hayatınız, ikili ilişkileriniz ön planda olacak. Aralık ayı sizin için keyifli bir ay. Kendinizi karşı tarafın gözünden görecek ve sevdikleriniz için fedakârlıklarda bulunmaktan çekinmeyeceksiniz.
05 aralık sonrası meraklı, kaşif taraflarınızla yabancı ortamlarda bulunmak ve seyahat etmek isteyeceksiniz. 01-04-05-06 aralık keyfiniz oldukça yerinde olacak.
06 aralıkta oluşan dolunay, kişisel isteklerinizi öne çıkarabilir. Bir birlikteliğiniz veya ilişkiniz varsa önemli sonlanmalar veya sorunlar yaşanabilir. Ya da hayatınızla ilgili önemli olarak alacağınız bir karar, ilişkinizin şartlarını değiştirebilir. Özel ilişkilerinize dikkat etmeli ve iş alanlarınızda yaratıcılıktan uzak durmamalısınız.
08 aralıktan sonra evliliğinizi, özel ilişkilerinizi gözden geçireceğiniz ve yanlışlarınızı bulacağınız bir döneme gireceksiniz. Yakın çevrenizin hayatında bir takım sorunlar olursa, bunları iyi gözleyin ve kendi hayatınıza geçirmeye çalışın.
12-14 aralıkta aşk hayatınızda mutluluğunuz beş yıldızlı olacak.
15 aralıkta sosyal ortamlardaki değişimler, sizin ilişkilerinizi ve ortak para durumunuzu da etkileyebilir.
22 aralıktaki yeniay itibarıyla parasal işlemleriniz ve ödemeleriniz için harekete geçebilirsiniz.
23 aralık itibarıyla 2.5 yıl boyunca özel hayatınız, ikili ilişkilerinizin sorumlulukları önem kazanmaya başlayacak.

Yengec1Yengeç Burcu:

Aralık ayında iş yükünüz fazla olacak. Daha fazla işin altına girmekten korkmayacak veya günlük işlerinize odaklanacaksınız. Yapılması gereken işlerinizi tamamlamak için uygun bir ay.
05 aralıktan sonra cinselliğe olan düşkünlüğünüz artabilir. Yine gizemli konu ve olaylar, tehlikeli durum ve yerler daha fazla ilginizi çekecek.
06 aralıkta oluşan dolunay, bir olayın sonrası bir olayın iç yüzü ortaya çıkabilir. Kadersel etkilerle yüzleşebilirsiniz.
10 aralıktan sonra evlilik ve ikili ilişkilerinizde güzel ilişkiler kurabilirsiniz ama sevdiğiniz insanın size daha açık ve sıcakkanlı davranması gerekebilir.
17 aralık ve sonrası evliliğinizi ve uzun süreli ilişkilerinizi gözden geçirmek, var olan sorunlar varsa konuşmak için uygun bir dönem olacak.
20 aralıkta sevdiğiniz insanla olan ilişkinize dikkat etmelisiniz.
22 aralıkta oluşan yeniay evlilik ve ikili ilişkiler alanlarınızda yeni kararları uygulamanız gerektiğinin altını çiziyor. Evlilik ve ilişkiye başlamak için bu dönemden yararlanın.
23 aralıktan sonra 2.5 yıl boyunca iş, hizmet ve sağlığınızla ilgili konularda önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız.

Aslan1Aslan Burcu:

Aralık ayına eğlenceli konu ve olaylar, sportif faaliyetler ve aşk hayatınıza dayalı konular ön planda olarak başlıyorsunuz. Bir yandan da iş hayatınıza enerjinizi harcayacaksınız.
05 aralıktan sonra artık enerjinizi sevdiğiniz insana ve özel ilişkilerinize yönlendireceksiniz. Bu dönemde sevdiğiniz insanla zaman zaman sürtüşmeler gündeme gelebilir. Haklılığınızda ısrar etmezseniz bu süreci daha rahat atlatabilirsiniz.
06 aralıktaki dolunay, sosyal çevre alanlarınızda önemli konu ve olaylar yaşamanıza neden olabilir. Ortaya çıkacak ekstra bir iş gündeminiz yerleşebilir.
08 aralık itibarıyla aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda bazı şeyleri gözden geçirmeniz gereken bir süreç içinde olacaksınız.
10 aralıktan sonra iş arkadaşlarınızla iyi anlaşacak, iyi iş ilişkileri içinde olacaksınız.
17 aralıktan sonra iş alanlarınızda çözüme kavuşması gereken konulara eğilebilirsiniz. Sağlığınızda kontrollerinizi yaptırmanın tam zamanı.

20 aralıkta daha az samimi olduğunuz ve iş yaptığınız insanlarla ilişkilerinizde anlamsız gerginlikler oluşabilir.

22 aralık ve sonrasında iş başvurularınız, yeni bir işe başlama ve sağlığınızla ilgili yeni düzenlemeler yapabilirsiniz.

Basak1Başak Burcu:

Aralık ayı eviniz, yuvanız ve aileniz ön planda olurken, yakın çevrenizle ilgilenmeniz gerekebilir.
05 aralık itibarıyla iş ve çalışma koşullarınız ve bu alanda mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız. Yeni oluşturacağınız bir sağlık programı, egzersizleri, enerjinizi olumlu harcamanıza neden olabilir.
06 aralıkta kariyer ve iş alanlarınızda oluşan dolunay, bu alanlardaki işlerinizde önemli konuları hayatınıza taşıyabilir.
04-06 aralıkta ev ve aile alanlarınızda mutlu olacaksınız.
10 aralıktan sonra artık daha çok aşkı yaşamak ve sevilmek isteyeceksiniz. Hayatınızda biri yoksa bu dönemde karşınıza çıkabilir. Güvensizliklerinizi biraz kırmaya çalışın.
Ev alım, satım, işlerinizde ve aile hayatınızda huzuru yakalamak için 12-14 aralıktan faydalanın.
15 aralıkta tutkularınızı ve aşk hayatınızdaki çalkantıları iyi kontrol etmeniz gerekebilir. Parasal konularda da önemli çıkışlardan kaçının.
Aşk hayatınızda önemli kararlarınızı 22 aralıktan sonra devreye sokun. Bu dönemde önemli sonuçlar için kararlar alabilir, çocukla ilgili oluşumları hızlandırabilirsiniz. Sanatsal faaaliyetleriniz için de harekete geçmelisiniz.
23 aralıktan sonra aile ve ev hayatınızdaki sorumluluklarınız 2.5 yıl boyunca önem kazanmaya başlayacak.

Terazi1Terazi Burcu:

Bu ay iletişiminiz giderek hızlanabilir. Yakın çevrenizde olan bitenler sizin hayatınızı da etkileyecek. Aile hayatınızda düzeninizi koruyacaksınız. 01 aralıkta önemli işlerinizde kandırılma ihtimaline açıksınız. Şartları iyice gözden geçirin.
04-05 aralıkta yakın çevrenizle beraber yapacağınız gelecek planlarınız, güzel tekliflerinize odaklanabilirsiniz.
05 aralıktan sonra aşk hayatınızda, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacak, enerjinizi daha fazla bireysel alana ve eğlenceye yaymak isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda hareketlenmeler görülecek.
06 aralıkta oluşan dolunay uzak çevre, seyahat ve eğitim alanlarınızda önemli sonuçları ayağınıza getirecek. Unutmayın şans sizden yana.
10 aralık ve sonrası ev ve aile hayatınız için bulunacağınız mekanı, evinizi düzenlemek, değiştirmek isteyebilirsiniz. Boya, badana, eşya değiştirme gibi işleriniz varsa bazı zorlanmalar oluşabilir. 20 aralık tarihine bu alanlarınız için dikkat edin.
15 aralıkta sevdiğiniz insanla aile ortamlarınızda bazı gerginlikler ve sorunlar yaşamaya hazırlıklı olun.
22 aralıkta aile hayatınızda yeni konu ve olayları karşılıyor olacaksınız. Bir ev alımı gündeme gelebilir. Ailenizle ilgili her tür kararı bu yeniay sonrasında almaya çalışın.
23 aralık itibarıyla artık yakın çevrenizin sorumlulukları devreye girmeye başlayacak.
25-27 aralık keyfiniz gayet yerinde olacak.

Akrep1Akrep Burcu:

Aralık ayında maddi konular gündeminizde olacak.
05-06-08 aralık maddi konularda güzel gelişmeler yaşanabilir.
05 aralıktan sonra artık ilginizi daha çok ailevi konulara kaydırabilirsiniz. Ailenizin güvenliğini bu dönem de ihmal etmeyin.
06 aralıkta ortaklaşa para alanlarınızda bir dolunay yaşayacaksınız. Alacak ve verecek dengesine bu dönemde dikkat edin. Kendi para çabalarınız artarken, başkalarının parasal durumuyla ilgili konular gündeminize yerleşebilir. Ya da başkaları için elinizden para çıkabilir. Yine bu süreç içerisinde vergi, kredi kartları, prim, nafaka, miras ve ödemelerle ilgili alanlarda çok dikkatli adımlar atmalısınız.
10 aralıktan sonra yakın çevre akrabalar ve kardeşlerinizle olan ilişkilerinizde güzelleşmeler yaşayacaksınız. Onlarla olan paylaşımlarınız artacak.
12-14 aralıkta paraya para demeyebilirsiniz. Şansınız size göz kırpacak.
15 aralıkta iş yaptığınız insanlarla bazı işlerinizde sorunlar oluşabilir. Dengeleri bu birkaç gün iyi korumaya çalışın.
22 aralıktaki yeniay, iletişim, satış, reklam alanlarınızda önemli gelişmeleri hayatınıza taşıyabilir.
23 aralıktan sonra parasal konularda satürn size önemli sorumluluklar veriyor olacak.

Yay1Yay Burcu:

Aralık ayı sizi güçlü kılacak, kendi istekleriniz için bu ay kolay etkiler altında olacaksınız.
05 aralıktan sonra yakın çevre ve iletişim konularında enerjinizi harcamaya başlayacaksınız. Yakın çevrenizde iletişim halinde olacağınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın.
06 aralıkta oluşan dolunay önemli kararları hayatınıza taşıyabilir. Özel hayatınızda bir sonuca varabilir, ortaklaşa işlerinizde bazı sonuçlara ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz insanın hayatındaki oluşumlar sizin hayatınızı etkileyebilir. Taşınma, yer değiştirme etkileriniz yüksek olacak.
10 aralık ve sonrası parasal kazançlarınız ve para ilişkileriniz devreye girmeye başlayacak.
12-14 aralık eğitim, seyahat fırsatlarınız yüzünüzü güldürebilir. Hayattan beklediğiniz herşeyi bulmaya çok yakınsınız ve şansınız sizi yukarılara taşıyacak.
15 aralık ve birkaç gün boyunca parasal konularda sorunlar ve başkaldırışlar oluşabilir.
17 aralık ve sonrası hiç merak etmeyin para konularında becerileriniz ve düşüncelerinizi uygulayabileceksiniz.

22 aralıktaki yeniay maddi konulardaki başlangıçları hayatınıza taşıyacak. Her tür parasal işlerinizi bu dönem ve sonrası halletmeye çalışın.
23 aralıkta satürn yay burcuna geçecek ve siz artık hayatınızı yeniden şekillendirmek üzere harekete geçeceksiniz.

Oglak1Oğlak Burcu:

Aralık ayında henüz harekete geçmemelisiniz. Dinlenmek, ruhani konulara eğilmek, hayatın anlamına kafa yormak size iyi gelecek.Planlarınızı oluşturmalısınız.
05 aralıktan sonra para mücadelelerinizi ve isteğinizi arttıracaksınız. Bir yandan kazanacak, diğer yandan kolay harcamaya müsait olacaksınız.
06 aralıkta oluşan dolunay iş, hizmet ve sağlık alanlarınızı etkileyecek. İş alanlarınızda beklenmedik olay ve sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Uzun zamandır uğraştığınız bir projeniz varsa, bu proje nihayete erebilir veya sıkıştırmalarla son halini alabilir. Bu dolunay, ev ve aile hayatınızda ve düşüncelerinizde sizi destekleyecek.
10 aralıktan sonra görüntünüzü öne çıkarmak, hayattan keyif almak, alışveriş yapmak veya görüntünüzü değiştirmek için uğraşacaksınız. Keyfinize diyecek olmayacak.
15 aralıkta oluşan uranüs- plüton karesi, aile hayatınızda bazı baş kaldırışları, isyanları ve çekişmeleri hayatınıza taşıyabilir. Bu dönem değişimleri iyi karşılayın.
17 aralıktan sonra ifade de rahatlıyorsunuz. Artık projelerinizi rahatlıkla dillendirebilirsiniz.
Hayatınızla ilgili her tür karar ve başlangıç için 22 aralıktaki yeniayı tercih edin. Bu yeniayla birlikte artık kafanızdaki plan ve projelerinizi ortaya koyabilirsiniz.
23 aralıktan sonra satürn yay burcuna geçecek ve sizin için temizlenme dönemini başlatacak sevgili oğlaklar.

Kova Burcu:

Aralık ayı sosyalleşmeniz artacak, davetler, organizasyonlar, grupsal aktiviteler içinde yer alacaksınız. İş sorumluluklarınızdan arta kalan zamanlarda rahatlamak için sevdiğiniz dostlarınızdan yardım almaktan çekinmeyin.
04-05-06 aralık yakın çevrenizle yapacağınız güzel planlar devrede olabilir. Yine arkadaşlarınız iletişime dayalı işlerde size yeni kapılar aralayabilir.
06 aralıkta aşk hayatınız veya varsa çocuğunuzla ilgili konulara daha fazla önem göstermeye çalışın. Sosyal olduğunuz bu dönemde sevdikleriniz sizden ekstra bir ilgi bekleyebilir.
10 aralıktan sonra sosyalliğinizde geri çekilmeler kendini gösterebilir. Biraz kafa dinlemek ve kendinizle başbaşa olmaktan mutluluk duyacaksınız.
12-14 aralıkta bir arkadaşınızdan alacağınız ortaklık teklifiyle oldukça şanslı bir beraberliğin tohumları atılabilir.
15 aralıkta yakın çevre ilişkilerinizde bir takım sorunlar, bazı zorlanmalar yeniden gündemde olacak.
17 aralıktan sonra artık plan yapma dönemi içindesiniz. Geleceğiniz adına planlarınızı ve yaşadıklarınızı gözden geçireceksiniz. Bu dönemde dedikodunuz artabilir.
22 aralıktan sonra biraz enerjinizde geri çekilmeler görülebilir. Bu dönemden sonra planlarınızı yapacağınız, hayatı gözlemleyeceğiniz bir dönem olacak.
23 aralıkta artık arkadaşlarınızı ve sosyal çevrenizi gözden geçireceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Hayatınızdan gitmesi gerekenler varsa bırakmalı ve geleceğe umutla bakmalısınız.

Balik1Balık Burcu:

Aralık ayı adeta en çok çalışan ve toplumsal alanda rolünü üstlenen bir burç olarak yerinizi alacaksınız sevgili balıklar.
04 aralıkta önemli bir iş fırsatı sizin ve beraber çalıştığınız firmanın yüzünü güldürebilir. Hayata bakış açınız oldukça esnek ve bu size özellikle iş alanlarınızda çok şey kazandıracak.
06 aralıkta oluşan dolunay, ev ve aile hayatınıza kanalize olmanıza dikkat çekiyor. Onları bu dönem ihmal etmemeli ve işiniz, aileniz arasındaki dengeyi iyi kurmalısınız. Yine de bu süreçte işinizdeki güzel gelişmeler hoşunuza gidecek.
Kariyer alanınızın yöneticisi jüpiter 08 aralıktan sonra gerilemeye başlayacak. Kariyerinizdeki adımlarınızı ve yaptıklarınızı gözden geçirmek ve hatalarınızı farketmek için harika bir zaman içinde olacaksınız.
10 aralık ve sonrası arkadaşlarınız ve sosyal çevre ilişkileriniz sizi yukarılara çekebilir. Önemli organizasyonlarda gözler üzerinizde olacak.
12-14 aralıkta şans kariyerinizde sizden yana. Bu süreçte karşınıza çıkacak olan fırsatlar uzun vadeli ve bereketli olacak.
15 aralıkta tekrardan devreye giren uranüs- plüton karesi sosyal ortamlarda para ilişkilerinizde sorunları ortaya çıkartabilir.
Tüm grupsal işlerinizi, bağlantılarınızı, devlete dayalı işleri 22 aralıkta oluşan yeniayla devreye koyabilirsiniz. 23 aralıkta satürn yay burcuna geçecek ve artık kariyerinizde önemli testler ve sorumluluklarla karşılaşacaksınız.

Bu yazıyı paylaşın;

Belki Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yorum Yok

    Bir Cevap bırakın