Gezegen Faliyetleri Güncel Yorumlar Semadan Haberler

8 – 14 Haziran Haftalık Gezegen Faaliyetleri

GezegenFaaliyetleri
Bu yazıyı paylaşın;

 

HAYALLER VE GERÇEKLER!

Haftamıza Ay oğlak burcundayken, iş, kariyer koşturmalarına, ekonomik durumlara odaklanarak giriş yapıyoruz.

Salı, Çarşamba ve Perşembe günü öğle saatlerine kadar toplumsal konularla daha içiçe olup, sosyal çevre ilişkilerimize, bilimsel gelişmelere, ülkece ekonomi konularına ve sistem değişikliklerine odaklanacağız. Bu hafta gökyüzünde kargaşa ve belirsizlikler ön plana geçecek. Perşembe günü Güneş- Neptün dik açısıyla başkalarına yardım etmek öne çıkarken, kendi kimliğimizi ortaya koymakta zorlanabiliriz.  Aldanmalara, aldatılmalara dikkat edelim. Önemli girişimlerimizde gözümüzü dört açalım. Sorgulamadan harekete geçmeyelim.

Cumartesi günü etkinleşen Mars- Neptün kavuşumuyla her birimizin yaşayacağı ayrı alanlarda hayallerimiz ve hayal kırıklıklarımız kol kola girebilir. Öfke, çaresizlik, belirsizlik, çözülmeler devrede olabilir. Tüm dünyada etkisini fazlasıyla hissedeceğimiz bu etki gizli komplolara, entrikalara, faili meçhul cinayetlere, yasa dışı işlere, sahtekarlıklara, aldatmalara, skandallara ve perde arkası işlere çanak tutabilir.

Mars yaşam enerjimizle bağlantılı olduğu için, Neptün’le çözen ve dağıtan enerjiyle yakın teması bağışıklık sistemi ve enerji düşüşü, uyuşukluk sıkıntılarını ortaya çıkarabilir. Bu dönem kötü madde kullanımlarını  ve bağımlılıklarını arttırabilir. Zehirlenmelere, alerjilere, ateşli enfeksiyonel hastalıklara dikkat edelim.

Bu hafta devrede olan enerjiler pasif agresyonu arttırırken kurban olma ve kendimizi kurban etme psikolojisinden uzak duralım!

Herkese iyi haftalar!

 

 

Bu yazıyı paylaşın;

Belki Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 Yorum

Bir Cevap bırakın