Güncel Yorumlar Haftalık Yorumlar Semadan Haberler

17 – 23 Aralık Haftalık Burç Yorumları

17 - 23 Aralık Haftalık Burç Yorumları
Bu yazıyı paylaşın;

17 – 23 Aralık Burç Yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. Detayları devamını oku bağlantısına tıklayıp okuyabilirsiniz…

Okumak istediğiniz Burç Yorumu için, Burcun isme tıklayınız.

 Koç
 Boğa  İkizler  Yengeç
 Aslan  Başak  Terazi  Akrep
 Yay  Oğlak  Kova  Balık

KocKoç Burcu:

Haftaya hızlı etkilerle başlıyorsunuz sevgili Koç ve yükselen Koçlar. Yapması zor olan işleriniz için bu haftabaşı gücünüzü sonuna kadar kullanabilirsiniz. Bu hafta Perşembe günü esnek olduğunuz alanlarda hayatın size kapılar araladığını görebilirsiniz. Cuma günü seyahat, eğitim, yabancılarla yapılacak olan işler, yurtdışı bağlantılı konularda güzel şanslar ve fırsatlar oluşabilir. İş seyahatleri, yapılması gerekenler öne çıkabilir. Geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde şanslı, cesur, geniş bakış açısına sahip olacaksınız.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, kariyer ve iş alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Üzerinize gerekenden daha fazla sorumluluk alabilir, kendinizi işiniz alanında göstermek isteyebilirsiniz. Herşeyin göz önünde olmasını isteyecek, hırsınızı işinize kaydıracaksınız. Planlı, programlı davranma zorunluluğu hissedeceksiniz. Koç burcu olarak daha sakin ve tutarlı adımlar atmak sizi biraz yoracak olsa da başarının disiplin ve sabırla geleceğini göz ardı etmemelisiniz. Yine aynı gün Yengeç burcunda bir dolunay gerçekleşiyor. Bu dolunayda algınızı ve ilginizi ailevi konulara çevireceksiniz. Aile hayatınızda, evinizle ilgili konularda hızlı duygusal kararlar devrede olabilir. Ailenizi bu dolunayda ihmal etmeyin, işiniz ve onlar arasında dengeyi sağlayın.


BogaBoğa Burcu:

Haftaya geri plandan yürütülmesi gereken işlerinizle başlayacaksınız sevgili Boğa ve yükselen Boğalar. Sezgilerinizi etkili bir şekilde kullanmanız gereken haftalardan bir tanesindesiniz. Bu hafta hayata esnek ve rahat yaklaşımlarınız en fazla ortak parasal işlerinizde, ruhsal konularda işinize yarayabilir. Rüyalarınızı pas geçmeyin. Önemli açılımlar altında olacak, değişikliklerden korkmayacaksınız. Cuma günü sigortadan, banka işlerinizden, ortak parasal konulardan yana şanslı birgün geçirebilirsiniz. Mirasla ilgili bir konu, aracı kurumlarla yapılacak olan bir iş veya teklif devreye girebilir.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, yabancı ortaklı işler, medya, seyahat, ticaret, eğitim, hukuk alanlarınızda ortaya koyabilirsiniz. Eğer bu işlerden herhangi biriyle uğraşıyorsanız, şartların sizin lehinizde olacağı güzel bir ay sizleri bekliyor olacak. Kendinizi geliştirip, eğitmeye ve geleceğiniz üzerine daha fazla çaba harcamaya yönelik adımlar atacaksınız. Sabır ve disiplinle, güneşten alacağınız olumlu etkiyle yukarıda saydığım alanlarda güveniniz ve kendinizden eminliğiniz tam olacak. Yine aynı gün akşam saatlerinde yengeç burcunda bir dolunay oluşacak. Bu dolunayda yakın çevrenizin konularına, adımlarına odaklanabilirsiniz. Daha küçük hadiselerle uğraşacaksınız. Yakın çevrenizdeki insanların hayatında olup bitenler bu dolunayın konusu olabilir.


İkizlerİkizler Burcu

Bu hafta takım çalışmalarına, hızlı aktivitelere daha fazla yer ayıracaksınız sevgili İkizler ve yükselen ikizler. Önemli işlerinizde, gücünüzü diğer insanlar için kullanmayı unutmamalı, yapılması gereken ağır çalışmalar gerektiren işleriniz için harekete geçmelisiniz. Bu hafta Perşembe günü özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklaşa yapacağınız işlerde çevrenizden güzel destekler alabilir. Esnek ve rahat bakış açınızla ilişkilerinizde güzel sonuçlara gebe olabilirsiniz. Cuma günü özel hayatınızda güzel bir teklif devrede olacak. Bu teklif sevdiğiniz insandan gelebilir. Taşınma, yer değiştirme, ortaklı bir işe başlamak anlamında hayatın size vereceği fırsatları iyi değerlendirin.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca ortaklaşa para konuları, banka işlemleri, borç, kredi, faiz, vergi, nafaka, miras alanlarınızda kimliğinizi ön plana çıkartacak ve bu alanlarda kendinizi göstereceksiniz. Eşinizin veya sevgilinizin maddi durumuyla ilgili konular ön plana çıkabilir. Yine bu bir ay başkalarının kaynaklarına ve para durumuna bağlı olarak hareket etmek durumunda kalabilirsiniz. Gizemli ve ruhani konular ilginizi çekmeye başlayacak. Cinsellik hayatınızda ön plana çıkabilir. Kendinizi dönüştürecek ve değiştirecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Başkalarından fayda ve destek görecek, diğer insanların kaynaklarından faydalanmasını iyi becereceksiniz. Yine aynı gün güneş burç değiştirir değiştirmez yengeç burcunda bir dolunay oluşuyor. Bu dolunayda parasal konularda önemli ve hassas kararlar almaya yatkın olacaksınız. Elinize bir para geçebilir ve siz bu parayı değerlendirmenin yollarını arayabilirsiniz.



YengecYengeç Burcu
:

Haftanız iş hayatınızda ve göz önünde olacağınız ortamlarda aktif, sabırsız ve cesur etkilerle başlıyor sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Bu hafta iş alanlarınızda güzel dengeler kuracaksınız. Mantığınız ve duygularınız bu Pazartesi doğru çalışabilir. Önemli işlerinizde güçlü insanlardan yardım alacaksınız. İşin içinde özel hayatınızın olduğu seyahat veya işlerinizde enerjinizi doğru kullanacaksınız. Perşembe günü iş hayatınızda oldukça esnek ve rahat birgün olaabilir. Değişik ve farklı olan herşey daha fazla ilginizi çekecek, iş alanlarınızda güzel açılımlar yaşayacaksınız. Değişik fırsatlar karşınıza gelebilir. Cuma günü yakın çevrenizle beraber yapacağınız güzel işler, teklifler devrede olacak. Bir yerelere başvurduysanız, cevap bekliyorsanız güzel sonuçlar ve kararlar karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermenize neden olacak. Bu bir ay boyunca şartlar ve koşullar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve sizde sevdiğiniz insanın hayatına göre program yapmak zorunda kalabilirsiniz. Veya ortaklı işleriniz varsa, ortaklarınızın hayatı ve düşünceleri daha ön planda olacak. Taşınma, yer değiştirme gibi etkileriniz yüksek olabilir. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirir değiştirmez karşı burcunda, yengeç burcunda yılın son dolunayı gerçekleşiyor. Bu dolunayda kendinize, sağlığınıza, görüntünüze ve hayatınıza daha fazla önem vereceksiniz sevgili yengeçler. Değiştirmek istediğiniz alışkanlıklarınız varsa bu dolunay sizi yaşayacaklarınızla harekete geçirebilir.


AslanAslan Burcu:

Haftaya seyahat, eğitim, yabancı insanlarla yapılacak önemli işlerinizle başlayabilir, dış ortamlarda daha fazla bulunabilirsiniz sevgili Aslan ve yükselen Aslanlar. Bu hafta güç gerektiren işlerinizde iyi organize olacaksınız. İş gücünüzü diğer insanların hayrı için, yardımlaşma için kullanmayı unutmayın. Bu hafta sanatsal işlerinizde esnek, rahat ve farklı açılımlarla ilerleyebilir, kendinizi birçok konuda şanslı görebilirsiniz. Özel hayatınızda, aşkta, çocuklarınızla ilgili alanlarda şans ve fırsatlar sizden yana olacak. Yükseleniniz Aslansa şans oyunlarını değerlendirin. Risk içeren işlerinizde istediğiniz sonuçları alacaksınız. Cuma günü bu anlamda sizi ışık yakıyor. Kalbiniz boşsa sosyal çevrenizden bir insanla, ya da arkadaşlarınızın ön ayak olacağı br insanla aşka yelken açabilirsiniz.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. Kimliğinizi 1 ay boyunca iş ve hizmet alanlarınızda göstermeye başlayacaksınız. Sağlığınızla ilgili konular yine bu bir ay boyunca gündeminizde olacak. Sorumluluklarınız artıyor sevgili aslanlar, çok çalışacak, başkaları için uğraşacak, daha fazla iş yükünü omuzlarınızda taşımaya başlayacaksınız, o yüzden bu ay sağlığınıza çok dikkat edin ve aşırıya kaçarak kendinizi zorlamayın. Diğer taraftan bu Cumartesi güneş burç değiştirir değiştirmez Yengeç burcunun ilk derecesinde bir Dolunay oluşacak. Bu dolunayda kadersel etkileriniz devrede olacak. Bir olayın iç yüzünü öğrenebilir, beklenmedik olaylar yaşayabilirsiniz. Kapalı alanlarda (hastane, hapishane, kurumlar, enstitüler) iniş çıkışlarınız yüksek olabilir. Ruhsal olarak aydınlanacaksınız. Sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz.


BasakBaşak Burcu:

Haftaya para alacak verecek dengesiyle, ortak parasal işlerinizle başlıyorsunuz sevgili Başak ve yükselen Başaklar. Aile hayatınız için yapmanız gerekenleri haftabaşında kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu hafta özel hayatınızda zorlandığınız konuları ele almak için uygun haftalardan biri olacak.. Perşembe günü aile ortamlarınıza daha kolay ve esnek yaklaşımlarda bulunacak, parasal konuları farklı çözümlerle ele almak isteyeceksiniz. Cuma günü ev ve aile ortamlarınızda çok güzel şans ve fırsatlar karşınıza gelebilir. Bir ev işinizi kolaylıkla ve şansla halledebilir, aile büyüklerinizden güzel destekler alabilir, umut verici konuşmalar içine girebilirsiniz. Taşınma, aile kurma, ev alma, satma işlemlerinden yana şansınız yüksek.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Bir ay boyunca hayatı keyfili yönleriyle algılayabilir, aktiviteler, sportif faaliyetlerde etkili bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Bu alanlarda sorumluluklarınızın arttığı bir dönemdesiniz sevgili başaklar. Aşkı arayan ve isteyenler için bulacakları ve flörtöz davranacakları bir dönem geliyor. Çocuk yapmak isteyen başaklar, uygun şartları rahatlıkla sağlayabilirler. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirdikten sonra yılın son dolunayı devreye giriyor. Bu dolunayda sosyal çevre ilişkileriniz, takım çalışmalarınız öne çıkabilir. Çevrenizde olup bitenlere daha fazla vaktinizi harcayacaksınız. Önemli bir organizasyon veya davet size yenlilikler sunabilir.


TeraziTerazi Burcu:

Bu hafta popülerliğiniz, sosyalliğiniz ön planda olacak sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Başka insanlardan onay almak isteyecek, kararsızlıklarınızı doğru adım ve hamlelerle geride bırakacaksınız. Sosyal medya ortamlarınızda size olan ilgi yüksek olabilir. Aile hayatınız için yapmanız gerekenler önem kazanırken, güç ve yapılması zor olan işlerinizi tamamlamanın yolunu bulabilirsiniz. Bu hafta Perşembe günü iletişiminizdeki rahatlık, esneklik özel hayatınızdaki ilişkilerinize rahatlık getirebilir. Flört etmekten, kelimelerle oynamaktan zevk alabilirsiniz. Ortaklaşa atılacak adımlarda hayat sizi destekleyecek. Cuma günü reklam, satış, tanıtım, pazarlama işlerinizde çok güzel şanslar ve fırsatlar oluşabilir. Yakın çevrenizle beraber hareket etmekten hoşlanabilirsiniz. Kısa vadeli işlerinizde, seyahatlerinizde ve medya alanlarınızda fırsatlarınızı iyi değerlendirin. Yine eğitim ayağında fırsatlar yüzünüzü güldürecek.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, evinizde ve ailenizle ilgili olaylarda göstermenize neden olacak. Bu bir ay boyunca aileniz herşeyden önemli olabilir ve iş çalışmalarınızı evinizden yapmaya istekli olabilirsiniz. Evinizle ilgili konular, ev alım, satım, kiralama gibi işleriniz varsa onlarla ilgilenmek daha fazla ilginizi çekecek. Kendinize olan gözleminizi arttıracak, alışkanlıklarınızı ve düzeninizi gözden geçireceksiniz. Yine bu Cumartesi güneşin burç değiştirmesinin hemen ardından yılın son dolunayı gerçekleşiyor. Bu dolunayda kariyerinizde önemli açılımlar oluşabilir. Hassas adımlar, kararlar hem toplum önü işlerinizde, kariyer hayatınızda karşınıza gelebilir. Anne veya anne tarafınızın önemli konularıyla da uğraşabilirsiniz. Bu dolunayda göz önünde olacaksınız bu yüzden aile ve iş ortamınız arasında dengeyi iyi sağlayın.


AkrepAkrep Burcu:

Haftaya günlük işlerinizi hızlıca halletme isteğiyle atik bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Akrep ve yükselen Akrepler. Yapılması gerekenler konusunda herşeyi çabucak toparlayacaksınız. İş seyahatleriniz önem kazanabilir. Sanatsal işlerinizde de gücünüzü etkili bir şekilde kullanabilirsiniz. Bu hafta Perşembe günü iş hayatınızdaki açılımları esnek ve rahat bir şekilde karşılayacak, yeni alternatiflere ve işlere açık olacaksınız. Parasal konularda güzel anlaşmalar ve konuşmalar oluşabilir. Cuma günü maddi yönden güzel bir fırsat çevre ve ortak parasal işleriniz üzerinden dönebilir. Elinize güzel bir para veya birikim geçebilir sevgili Akrepler. Para ilişkileriniz size kazandıracak.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, yakın çevre, akraba, kardeşler ve komşular alanında göstermenize neden olacak. Yine satış, pazarlama, reklam, yayıncılık, ulaşım, ticaret, öğrenim, bilgisayar alanlarında işi olanlar için kendilerini gösterecekleri bir dönem başlıyor. İletişim halinde olmayı seveceksiniz. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirdikten sonra yılın son Dolunayı gerçekleşecek. Bu Dolunayda seyahatler, eğitim fırsatları, medya alanlarında yeni olasılıklar ve açılımlar oluşabilir. Duygu iniş çıkışlarınızı, güvenlik ihtiyacınızı iyi kontrol edebilirseniz karşınıza gelecek olan fırsatları doğru ve kalıcı olasılıklar olarak hayatınıza alabilirsiniz.


YayYay Burcu:

Haftaya hızlı, enerjik, keyifli ve bir o kadar yerinizde duramayan etkilerle başlıyorsunuz sevgili Yay ve yükselen Yaylar. Sizi heyecanlandıran konular karşısında bu Pazartesi mantığınızla ve duygularınızla bir bütün oluşturarak ilerleyeceksiniz. Aile hayatınızda harcama isteyen zorlandığınız konuları kolaylıkla ele alabilirsiniz. Bu hafta Perşembe günü aşk hayatınızda rahat, esnek ve farklı oluşumlar karşınıza gelebilir. Aşka bakış açınız rahatlıyor. Çocuğunuz varsa onunla olan ilişkilerinizde de güzel fırsatlar oluşabilir. Büyüyorsunuz sevgili Yaylar. İyimserlik, cesaret ve yüksek ideallerle giriştiğiniz yenilikleri, yeni adımları Cuma günü hayatınıza sokabilirsiniz. Özel ilişkileriniz yüzünüzü güldürecek, tekliflere açık olacaksınız. Siz de bir teklifte bulunabilirsiniz. Kariyerinizde güçlü ve şanslı olasılıklar da devrede olacak.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, maddi konularda ve sahip olduğunuz değerler alanında ortaya koymaya başlayacaksınız. Para konuları sizin için önemli olacak. Kendinizi gösterdiğiniz ve girişimlerinizi başlattığınız bu ay içinde artık meyveleri toplamaya, kazancınızı arttırmaya başlayacaksınız. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirdikten sonra yılın son Dolunayı gerçekleşecek. Bu dolunayda ortak parasal işleriniz önem kazanıyor. Sevdiğiniz insanla, ailenizle veya patronunuzla olan para işlerinizde önemli kararlar alabilirsiniz. Bir borcun altına girebilirsiniz, bir ödeme veya borç karşınıza çıkabilir. Partnerinizin parasal işlerinde başlangıçlar ve önemli kararlar oluşabilir.



Oglak
Oğlak Burcu:

Haftanız aile hayatınızda verilecek hızlı kararlarla, ev ortamınızda girişken adımlarla başlıyor sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar.  Bu hafta dinlenmek ve ruhunuza daha fazla yer ayırmak isteyeceksiniz. İletişime, yazılıma dayalı zor işlerinizi bu hafta rahat toparlayacak, önemli adımları hayatınıza geçireceksiniz. Yakın çevrenizi ilgilendirecek önemli konularda da top sizde olacak. Perşembe günü ailevi alanda esnek ve rahat adımlar devrede olacak. Aile işlerinizde değişim gerektiren alanları rahat hareketlendireceksiniz. Cuma günü önemli bir iş veya seyahat fırsatı oluşabilir. Geri planda yürütülen işlerinizde şanslı olacaksınız. Yurtdışı işlerinizde şans ve seçenekleriniz yüksek olabilir. Ruhsal çalışmalardan olumlu etkilenebilirsiniz.

Cumartesi günü, güneş sizin burcunuza geçecek. 1 ay boyunca rahat ortamlar için ışık yakmaya başlayacak. Bu tarihten sonra düşük hissettiğiniz enerjinizde yükselme görecek, fiziki olarak kendinizi iyi hissetmeye başlayacaksınız. Kişisel girişimleriniz adına olumlu bir döneme giriş yapıyorsunuz. Kendinize olan güveniniz artacak, kafanız ve düşünceleriniz daha net olacak, yeteneklerinizi ortaya koyarak, dikkatleri üzerinize çekeceksiniz. Başkalarını etkilemek, kendinizi kabul ettirmek düşündüğünüzden daha kolay olacak. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirdikten sonra yılın son Dolunayı gerçekleşecek. Bu Dolunayda partnerinizin hayatında önemli adımlar ve açılımlar oluşabilir. Ya da partnerinizle olan ilişkinizde duygusal kararlar alabilirsiniz. Taşınmaya dayalı konularda bu dolunay hızlı çalışabilir.


KovaKova Burcu

Haftaya iletişiminiz hızlı bir şekilde başlıyorsunuz sevgili Kova ve yükselen Kovalar. Sosyal çevrenizden alacağınız haberler, arkadaşlarınızdan gelecek fırsatlar hayatınızda dengeyi sağlamanıza neden olabilir. Maddi konularda zorlandığınız işlerinizi bu haftabaşında halletmeye çalışmalısınız. Perşembe günü esnek, rahat ve farklı iletişiminizle güzel fırsatlar ve iş seçenekleri karşınıza gelebilir. Yeni tanışacağınız insanlardan güzel teklifler alabilirsiniz. Özel hayatınızı, çevrenizle birleştirebilirsiniz. Sosyal çevrenizle güzel işlerde bulunabilirsiniz. Riskli başlayan işler, büyük organizasyonlara dönüşebilir.Kalbiniz boşsa aşk sosyal çevrelerden, kalabalık yerlerden gelecek sevgili Kovalar.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kadersel alanınızda hareket etmeye başlayacak. Kişisel girişimleriniz ve başlangıçlarınız adına hareket etmemeye, adım atmamaya özen göstermelisiniz. Bir yıl boyunca yaptıklarınızı gözden geçirmeli ve gelecek ay başlayacak, diğer yılın atılımları için planlar yapmalısınız. Kendinizi geri plana çekmeniz ve olayları gözlemlemeniz işinize yarayacak. Bu bir ay boyunca enerjiniz düşük çalışacağından sağlığınıza dikkat etmeli, arkanızdan dönen olaylara karşı hazırlıklı olmalısınız. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirdikten sonra yılın son Dolunayı gerçekleşecek. Bu dolunayda sağlığınıza ve işlerinize kanalize olmalısınız. İş hayatınızda önemli konular, kararlar ve başlangıçlar oluşabilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.


BalikBalık Burcu:

Haftanız parasal konularla başlıyor sevgili Balık ve yükselen Balıklar. Beklediğiniz bir para haberi varsa bugün biraz daha sebatla hareket edin. Kariyer ve iş fırsatlarınızı parasal kazançlara dönüştürmek bu hafta kolay olabilir. Arkadaşlarınıza ve dostlarınıza yardım etmeli, gelecek planlarınızı oluştururken herkesin hayrını düşünmelisiniz. Bu hafta Perşembe günüparasal seçenekleriniz bol olabilir. Hayata esnek, rahat gözlerle bakacak, maddi getirilerinize odaklanacaksınız. Cuma günü kariyer ve iş fırsatlarınız yüksek olabilir. Yüzünüz yeni olasılıklarla gülecek. Özel hayatınızda, kariyerinizde, aile ortamlarınızda şansı tadacaksınız. Bir evlilik teklifi, bir iş fırsatı karşınıza gelebilir.

Cumartesi günü, güneş oğlak burcuna geçecek. 1 ay boyunca kimliğinizi, sosyal çevrenizde,organizasyonlarda, grupsal işlerde ve arkadaşlıklarınız alanında göstermenize neden olacak. Bu alanda bu ay içerisinde önemli sorumluluklar üstlenmeye başlayacaksınız. Davetler, organizasyonlar içinde yer alabilir veya siz bu alanda planlar yapabilirsiniz. Geleceğinizi düşüneceğiniz ve çevrenizin desteğini alacağınız bir dönem olacak. Yine bu Cumartesi güneş burç değiştirdikten sonra yılın son Dolunayı gerçekleşecek. Bu dolunayda aşk hayatınız önem kazanacak. Yeni aşklar, olasılıklar, çocuğunuzu ilgilendirecek kararlar öne çıkıyor. Sanatsal ve kreatif bir iş devrede olabilir. Sosyal çevreniz ve özel hayatınız arasındaki dengeyi bu dolunayda kurun. Keyfiniz yüksek olacak.

Bu yazıyı paylaşın;

Belki Bunlar da İlginizi Çekebilir

1 Yorum

  • Cevaplamak
    Ömer koçak
    07:42'de Aralık 17, 2018

    Yorumunuz isabetli ve bu beklentilerim var

Bir Cevap bırakın