Hande Kazanova

22 – 28 Mayıs 2023 Haftalık Burç Yorumları

22 - 28 Mayıs Haftalık Burç Yorumları

Bu yazıyı paylaşın;

YENİAY’IN YENİLİKLERİNİ HAYATINA GEÇİR!

 Haftaya Ay Yengeç burcundayken giriş yapıyoruz. Vatanımız, milletimiz, milli duygularla ilgili konu ve olaylar önemli olacak. Ayrıca güvenlikle ilgili konular, iç meseleler özellikle ikinci seçime doğru giderken odaklanmamız gereken konuların başında gelecek.

Pazartesi günü Güneş’in Mars’la olumlu görünümü ordu, donanma, askeri güç ve operasyonlarla ilgili konularda başarı kazanma ihtimalimizi kuvvetlendiriyor. Güneş’in Mars’la olumlu açıları kişisel olarak baktığımızda bizi harekete geçiren konular için gücümüzün olması, efor sarf ettirecek işler için kendimizi ön plana çıkartma bu konuların çok daha rahat akması olarak ele alınırken, dünya astrolojisi gözünden baktığımızda ordu, donanma, askeri operasyonlarda önemli bir şansı da karşımıza getirebilir. Ülke yöneticilerinin gücünün yerinde olduğunu da gösteren bir özelliktir. Spor, metallerle ilgili alanlar, sanayi, ısı, enerji konularında da hızlı ilerlemeler devrede olacaktır. Savunma gücü ve savunma sanayinin de öne çıkacağı bir dönem diyebiliriz.

Salı günü Mars’ın Jüpiter’le olan dik açısı harcamaların ve ödemelerin artması anlamına geliyor. Bu harcamalar ve ödemeler devlet bazında daha çok askeri alana ve güvenlikle ilgili konularda olabilir. Mars ve Jüpiter dik açıları borsada beklenmedik düşüşleri karşımıza getirebilir o yüzden bu hafta borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda olacak kaldı ki 18 Mayıs’tan alınan etkiler bu haftaya da yansıyacaktır diye düşünüyorum.

Yine siyaseten bazı anlaşmazlıklar ve tartışmalar devreye girebilir. Dini konularda, hukuki alanlarda gerginlikler, saldırılar devrede olabilir adalet ve ahlaki konuların yozlaşmasını karşımıza getirebilir. Finansal astrolojide borsada beklenmedik düşüşleri tetikleyebileceği gibi Jüpiter ve Mars aslında altınla çok bağlantılıdır yine tam da bu dönemde Mars ve Jüpiter karesi dik açısı oluşmadan önceki dönem altında yükselişler varsa Salı gününden sonraki süreç biraz daha dikkatli olunması gerekiyor. Geri çekilişler, düşüşler devreye girebilir. Yeni ayın etkisi bu hafta kendini gösteriyor o yüzden girişimci yönümüzü ön plana çıkaracağız. Hayatımızda bazı konuları tamamlayıp yeni adımlar atmak istiyorsak bu haftanın enerjisinden faydalanabiliriz.

Cuma günü devreye giren Venüs Uranüs olumlu açısı ilişkilerde özgürleşmek anlamına geliyor. Kadınlarla ilgili konu ve olaylar önem kazanabilir. Sanatçıların ya da eğlence mekanlarının rahatlaması, sanat ve teknolojinin birleşmesi devrede olabilir. Sanatta, ilişkilerde güzel gelişmeler kaydedilebilir.

Bireysel açıdan bakacak olursak Venüs Uranüs olumlu açıları bireysel anlamda özgürleşme ve bireyselleşme etkisini artıracaktır o yüzden hayatımızda bir insan varsa bu dönem daha sakin daha esnek ilişkiler bizi yukarıya taşıyacak ve vaktimizi sosyalleşerek arkadaşlarımız da bir arada olarak geçirebiliriz anlamına geliyor.

Pazar günü 28 Mayıs’ta bir seçim daha gerçekleşecek. Ay Başak burcundayken bu seçimlere giriyoruz Türkiye’nin kuzey ay düğümü Başak olduğu için daha fazla sorgulayacağımız daha fazla düşünerek mantıklı adımlar atacağımız bir seçim yaşayacağımızı söyleyebiliriz. Eğer saat 08:00-08:30 arasında oy kullanma işlerinin başlandığı düşünülürse muhalefet ayağının yöneticisi Merkür’ün Ay’la olumlu açısı sabah saatlerinde muhalefet seçmeninin şansını arttırır gibi. Tepe noktası yani hükümet tarafını gösteren alanda da Neptün bulunuyor.

Hükümet açısından bakarsak, Güneş baba otorite figürlerini, hükümet ayağını, bizi yönetenleri temsil ediyor o yüzden Güneş’in Satürn’le olan dik açısı bazı engeller sıkıntı ve problemlerle de karşılaşma riskini karşımıza getirecek. Önemli bir kişinin üst düzey bir yöneticinin bir politikacının sağlığında bazı sıkıntı ve problemler -tabii ki kimsenin başına gelmesin ama- bazı kayıplar olabilir. Ticaret, çalışma ve sosyal hayatımızın da bundan etkileneceğini bir sonraki Pazartesi bazında söyleyebilirim.

Güneş Satürn dik açıları bireysel olarak baktığımızda sorumluluklarımızı yerine getirmek istemeyeceğimiz bir zamanı ya da konuyu temsil eder. Sanki hayat karşımızdaymış gibi hissedebiliriz bu dönem içerisinde. Sağlığımıza dikkat etmemiz gerekebilir o yüzden bardağın boş tarafını gördüğümüz, önemli zorunlulukları ve sorumlulukları üstlenmek istemediğimiz bir zaman dilimi olacak. Bu 29 Mayıs haftasına da yansıyacak. Belediye, madencilik, iş dünyası, inşaat sektörü de nasibini alabilir bütün bu sıkıntılardan.

Provokasyonlara açık bir hafta içindeyiz, dini, hukuki konular çok fazla konuşulabilir. Motive olmak açısından bu hafta Yeni ay enerjisini unutmayın hayatınızı yenilemek istediğiniz konularda da bu Yeni ay enerjisini başlangıçlarınız ve önemli kararlarınız için kullanabilirsiniz. Herkese, tüm Türkiye’ye hayırlı, adil rahat akışlı bir seçim dilerim…

22 – 28 Mayıs Haftalık Burç Yorumları detaylı olarak sizin için kaleme aldım. Detayları devamını oku bağlantısına tıklayıp okuyabilirsiniz…


Okumak istediğiniz Burç Yorumu için, Burcun isme tıklayınız.

 Koç
 Boğa  İkizler  Yengeç
 Aslan  Başak  Terazi  Akrep
 Yay  Oğlak  Kova  Balık

Koç Burcu:

Koç ve yükselen Koçlar Yeni ay enerjisini hissettiğiniz bir hafta olacak. Yeni ay maddi konular alanınızda gerçekleşiyor o yüzden parasal konularda adım atmak istediğiniz ne varsa bu hafta bu konuların da hareketlendiğini görebilirsiniz. Yakın çevre, akraba ve kardeşler ya da iletişimsel konuların önem kazandığı bir döneme girdiniz. Bir ay boyunca uzak yerlere gitmek, tanımadığınız insanlarla iş birliği içerisinde olmak yerine yakınlarınızda bulunan sizinle irtibat halinde olan ailenizden ya da yakınlarınızdan insanlarla görüşmek önem kazanacak. Kafanızdaki planları hayata geçirmek yeni birileriyle tanışmak istiyorsanız Pazartesi bu anlamda size yeşil ışık yakıyor. Salı günü Mars ve Jüpiter dik açısı devrede özellikle borsada yatırım yapıyorsanız ya da riskli alanlara yatırımlarınız varsa bu hafta bu alanlarda beklediğinizi bulmanız çok da mümkün görünmüyor. Aşk hayatınızda ya da daha fazla sanatsal konulara çocuğunuz varsa çocuğunuzla ilgili alanlara harcamalarınızın ve ödemelerinizin de artacağı haftalardan bir tanesi olabilir o yüzden düşünmeden adım atmamaya özen gösterin.

Ev, aile ve yuva alanlarınızda beklediğiniz bazı değişimler varsa ya da bu alanlarda adım atmak istiyorsanız Cuma günü hareketli bir gün olacak ve ev hayatınız için yapılması gerekenleri devreye sokacaksınız. Pazar günü dikkatli olun, tam da seçimin olduğu gün her şey size görev gibi gelebilir biraz isteksiz enerjilerle kalkabilirsiniz seçimin stresi daha çok bağırsak bölgenize vurabilir tedirginliği içinizde hissedeceksiniz ama diğer taraftan Güneş ve Satürn arasındaki dik açı yakın çevrenizden alacağınız bazı haberlere vereceğiniz tepkileri de arttıracak. Yine yakın çevrenizdeki bazı insanların sağlığına da dikkat etmek gerekecek.


Boğa Burcu:

Boğa ve yükselen Boğalar, haftaya yakın çevrenizle iletişim halinde bulunarak başlayacaksınız. Sizin burcunuzda gerçekleşen bir Yeni ay olmuştu 19 Mayıs’ta ve 3 gün sonra tam da bu Yeni ayın etkilerini hayatınızda hissetmeye başladınız bir şeyler değişmeli diye düşünüyorsunuz ya da bunun için bir sabırsızlık olabilir içinizde bununla ilgili adımlar atmak istiyor olabilirsiniz işte bu hafta bu konuları hareketlendirecek.

Ailevi konularda Pazartesi gününü iyi kullanın çünkü ev hayatınız ve aile düzeniniz için yapmanız gerekenler konusunda kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Salı günü dikkatli olmakta fayda var aile içi çekişmeler bazı noktalarda sizi zorlayabilir. Harcamalarınız, ödemeleriniz artabilir. Aile içerisinde bir konunun çok büyüdüğünü fark edebilirsiniz.

Cuma günü önemli yakın çevrenizdeki insanlarla aranızdaki bağlar kuvvetli olacak. Hayatınızdaki değişimleri onlarla paylaşmak, sevdiklerinizle vakit geçirmek ve hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanla aşka yelken açmak ya da arkadaşça diğer insanlarla daha fazla vakit geçirmek özgürleşme duygunuzu artıracak ve bu alanlarda hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Pazar günü Ay Başak burcundayken seçime gidiyorsunuz bu seçime giderken kendinizi iyimser ve mutlu görebilirsiniz. Çocuğunuz varsa onunla beraber görev alanına gitmek ya da hayatınızda bir insan varsa o insanla belki önce keyifli bir aktivitede bulunarak sonra seçime gitmek gibi sizi mutlu edecek hareketlerle seçim yolunda ilerleyeceksiniz. Maddi konulara dikkat edin harcamalarınız yüksek olabilir en çok parasal yönden dikkat etmeniz gerekecek.


İkizler Burcu

İkizler ve yükselen İkizler bu hafta parasal konulara önem vereceksiniz bu alanda kafanızdaki planları da hareketlendireceksiniz. 19 Mayıs’ta oluşan Yeni ay harekete geçmemeniz gereken bir Yeni ay. Diğer burçların aksine önemli adımlar atmamanız, önemli kararlar almamanız gerekiyor o yüzden hayat yavaşladı gibi hissedebilirsiniz. Hayatınızı gözden geçirmek plan yapmak anlamında bu dönemi iyi değerlendirin. Yurt dışı işleriniz varsa bu çalışmalarınızı hızlandırmak anlamında hayat size göz kırpabilir. Yakın çevrenizden büyük fayda sağlayacaksınız. Akrabalar, kardeşler, kuzenler ya da yakın dostlarınızın bu dönem size her tür konuda destek olacaklar.

Pazartesi günü alacağınız önemli haberlerle toparlanması gereken önemli işlerinizi halledebilirsiniz. Korunuyorsunuz ama diğer taraftan harcamalarınızın da yüksek olduğunu fark ediyorsunuz. Satış, tanıtım, pazarlama, reklam alanlarında bir işiniz varsa buralara yapacağınız harcamalar yüksek olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlarla bu dönem anlaşmak kolay olmayabilir hem bir yandan onlardan güç alacaksınız ama bazı hareket ve davranışları gerçekten sizi biraz zorlayabilir.

Cuma günü olumlu etkileşimler var maddi konularda aradığınızı bulacağınız bir gün Cuma günü. Para ile ilgili konulara daha özgürlükçü bir şekilde yaklaşacaksınız, parayı harcayabilirsiniz mesela hem aşk hayatınız hem çocuklarla ilgili konulara yurtdışı planlarınız varsa bu planlarınızı harekete geçirmek adına ödemeler yapmanız gerekiyorsa bunları hareketlendireceksiniz. Pazar günü seçime giderken ailevi konular önemli olacak. Ailenizle, yuvanızla beraber hareket etmek isteyeceksiniz vaktinizin çoğunu da evinizde geçirmek isteyeceksiniz. Kariyerinizde bir zorlanma etkisi devrede olabilir ya da bu dönem sağlığınızda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Hayat bu aralar üzerinize geliyor olabilir hafta sonu bu etkilerle dolu olacaksınız hem bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirmeyi hem de ruh halinizi güçlendirmeyi unutmayın.



Yengeç Burcu
:

Yengeç ve yükselen Yengeçler, haftanıza kendi istek ve beklentilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Pazartesi Güneş’in Mars’la olumlu açısı para ile ilgili konularda halletmeniz gereken işlerinizi önceliğe oturtmanız ve bu işleriniz için gücünüzü kullanmanız gerektiğini söylüyor. Maddi konularda önemli açılımlar devreye girebilir. Salı günü Jüpiter’in Mars’la bir olumsuz zor bir açısı var bu da harcamalarınız ve ödemelerinizi hızlandıracaktır bu aralar bulunduğunuz çevrelere ekstra para harcıyor çok bonkör davranıyor olabilirsiniz ya da arkadaşlarınızla yapacağınız işlerde zaman zaman parasal noktalarda zorlanmalar devreye girebilir. İpin ucunun biraz kaçtığını fark edeceksiniz o yüzden Salı gününe denk gelen para ile ilgili herhangi bir işiniz varsa gözünüzü dikkatli açın ve maddi konulardaki anlaşmazlıkları çok fazla büyütmeyin. Harcamalarınızda yüksek olabilir o yüzden ihtiyacınız yoksa alışverişten mümkün olduğunca kaçın.

Cuma günü Venüs sizin burcunuzda ve Uranüs’ten almış olduğu etkilerle sosyal çevrenizdeki insanların sizi birçok konuda desteklediğini görebilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa yükseleniniz Yengeçse bu aralar aşkı arıyorsanız, arkadaş ortamlarından özgür, rahat, esnek ilişkilerin hayatınıza yansıması söz konusu olabilir. Yeni bir insanla tanıştırılabilirsiniz ya da var olan ilişkilerinizin her tür konuda sizi nasıl desteklediğini göreceksiniz.

Pazar günü bir seçim var siz bu seçimi yakın çevrenizdeki insanlarla geçireceksiniz. Belki oyununuzu kullandıktan sonra bir araya gelme ya da güzel planlar yapma etkisi devreye girerken diğer taraftan Güneş’in Satürn’le olumsuz açısı bazı yurt dışı bağlantılı işleriniz ya da gelecek planlarınızın bozulma ihtimalini karşınıza getirebilir. Geleceğe yönelik her türlü umudunuzun aslında çok da desteklenmediğini düşünebilirsiniz Pazar ve sonrası birkaç gün olumsuz enerjilerden mümkün olduğunca uzak durun. Beklediğiniz bir davayla ilgili bir konu varsa Cuma günü gelecek bu sonucun hayatınıza ya da içinize olumsuz yansıması gibi konular da devrede olabilir. Pazar günü yaşayacağınız bu olumsuz enerji illa seçimle bağlantılı olmayabilir Cuma günü bir haber alabilirsiniz ve Pazar günü bu haberi daha da içselleştirebilirsiniz.


Aslan Burcu:

Aslan ve yükselen Aslanlar, haftanıza isteksiz enerjilerle giriş yapıyorsunuz ve Çarşamba akşam saatlerine kadar daha fazla işinize, gücünüze odaklanabilir vaktinizin çoğunu kendi halinizde geçirmek isteyebilirsiniz. Kalabalık yerlerde olmaktan ziyade daha fazla yalnız kalmak isteyebilirsiniz ama Çarşamba akşam saatlerinden sonraki dönem sizin için oldukça hareketli görünüyor. Mars Aslan burcuna geçti, hareketlendiğiniz bir dönem. Geçtiğiniz bir buçuk ay boyunca arka planda durduğunuz konuları geride bırakmaya başlıyorsunuz özellikle geleceğe yönelik işlerinizde, aktiviteler, davetler, bunlardan yana şansınız kuvvetli. Pazartesi günü bu noktalarda hızlı olaylar devrede olacak harekete geçmekten mutluluk duyacaksınız işlerinizi çok daha rahat organize edebileceksiniz.

Bu hafta göz önünde olacağınız ortamlarda, kalabalık yerlerde kavgalara, sürtüşmeleri girmeyin. Etik ve ahlak dışı bazı hareketlerle karşılaşma potansiyeliniz var ya da tam tersi böyle ortamlarda hiç bu etkileri düşünmeden hareket ettiğinizi fark edebilirsiniz. Patronlarınızla aranızdaki gerginlikler sizin sağlığınıza yansıyabilir. Bu dönem biraz daha rahat hareket etmek istiyor olabilirsiniz bu etkiye de dikkat edin ve kalabalık ortamlarda toplumsal olaylarda olayları körüklemeyin.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olan olumlu açısı geri planda sizi destekleyen bazı insanların iş hayatınızda güzel kapılar aralayabileceğini gösteriyor aynı zamanda geri planda yürüttüğünüz her tür işinizden yana kariyerinizde hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Pazar günü bir seçim var siz bu seçime gayet iyi ama biraz endişe seviyeniz yüksek bir şekilde girebilirsiniz. Heyecanınız yüksek olabilir ve bu seçimle beraber Güneş’in Satürn’le olan dik açısı para ile ilgili konularda bazı sıkıntıları karşınıza getirebilir. Arkadaşlarınızla girişeceğiniz işlerinizde geleceğe yönelik planlarınızda bazı işlerinizin ertelenmesi zorlanması gibi etkilere de açık olmanız gerekecek.


Başak Burcu:

Başak ve yükselen Başaklar, haftanıza sosyal çevrenizden alacağınız haberlerle ya da onlarla yaptığınız planların etkisiyle giriyorsunuz. Yeni ay enerjisini üzerinize hissettiğiniz haftalardan bir tanesi. Geleceğe yönelik her tür girişiminiz, seyahatler, ticari faaliyetler, yurt dışı bağlantılı işler, hukuk, ticari adımlarda önemli başlangıçlarınız varsa bu hafta bu konuları hareketlendirmek önemli olacak. Güneş kariyer evinizde, iş hayatınızda kendinizi göstereceğiniz bir dönem. Pazartesi bazı girişimlerinizin sonucunu almak sizin için çok kolay olabilir. Bazı işlerinizde ne zaman geri planda durmanız ne zaman hareket etmeniz gerektiğini göreceksiniz ama kafanıza koyduğunuz bir şey varsa Pazartesi o konuyu halletmek önemli olacak.

Salı gününe dikkat edin, seyahat, eğitim, yurtdışı bağlantılı işler, yabancı insanlar yapılacak her tür faaliyet, sosyal medya, hukuki platformlarda durumları abartmaya meyilli olabilirsiniz. Girişimleriniz konusunda biraz da sabırlı olmaya ve bu dönem olayları çok fazla abartmamaya çalışın.

Cuma günü olumlu etkiler var çevrenizden güzel destekler göreceksiniz. Hayatınızda bir insan yoksa çevresel faktörler sizi hayatınızın insanıyla tanıştırabilir bazı arkadaşlarınızın ilişki konusunda devreye girdiğini sizi biriyle tanıştırdıklarını ya da bazı arkadaşlarınızla seyahat planlarınızı devreye soktuğunuzu görebilirsiniz.

Pazar günü seçim var seçim Ay Başak burcundayken olacak sizin için de önemli çünkü bunu yüreğinizde hissedeceksiniz. Ay Başak burcunda olduğu için yerinizde duramayabilirsiniz oldukça heyecanlı, istekli ve verimli bir seçim günü geçireceksiniz. Güneş’in Satürn’le olan dik açısı özel hayatınıza dikkat etmeniz gerektiğinin altını çizecek. Hayatınızda biri varsa o insanla anlaşmak çok kolay olmayabilir ya da o insanın sağlığında bazı problemlerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa da bu dönem toplum önü bazı ilişkileriniz ve ailevi konularda aradığınızı bulmak kolay olmayabilir.


Terazi Burcu:

Terazi ve yükselen Teraziler, haftanıza işinize gücünüze odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Mesleğiniz, kariyeriniz, amaçlarınız hedefleriniz bu hafta sizin için gerçekten önemli olabilir. Çarşamba akşam saatlerine kadar işlerinizi tıkır tıkır halledebilir sonrasında vaktinizi sosyal çevrenize harcamayı düşünebilirsiniz.

Pazartesi Güneş’in Mars’la olan olumlu açısı geleceğinizi ilgilendirecek her tür işinizde ve seyahate dayalı girişimlerinizde hızlı gelişmeleri karşınıza getirecek. Arkadaşlarınızla çok çabuk plan yapıp işlerinizi çok çabuk halletmenin yolunu bulacaksınız. Eğer öğrenciyseniz eğitim hayatınızda da hızlı gelişmeler yaşama ihtimaliniz yüksek.

Salı gününe dikkat edin çünkü Jüpiter’in Mars’la olan dik açısı abartılı durum ve olayları karşımıza getirecek. Siz bu abartılı olayları parasal yönden yaşamaya meyilli olacaksınız. Para ile ilgili bir mevzuda abartılı hareketler yapıp müsrif davranabilir harcamalarınızın hızlandığını görebilirsiniz. Yine bu dönem ödemeler dengesini tutturabilmek sizin için kolay olmayabilir.

Cuma günü gayet keyifli, göz önünde olacağınız ortamlarda gireceğiniz yerlerde dikkatleri çok rahat bir şekilde üzerinize çekecek yine özel hayatınızda ve sevdiğiniz insanın ailesi ile olan bağlantılarda özgür, rahat tavırlarınızda uzun zamandan beri yaşadığınız problemleri geride bırakacaksınız. Kalabalık yerlerde gerçekten kendinizi özgür hissedebilirsiniz. Annenizle olan ilişkiniz de gayet iyi görünüyor.

Pazar günü biraz isteksiz enerjilerle seçime gideceksiniz. Bilinçaltınızda bazı korkular olabilir ya da bazı konuları çok fazla büyütüyor olabilirsiniz ama büyütmeyin. Diğer taraftan Güneş’in Satürn’le olan dik açısı hem sağlığınıza hem de işle ilgili konulara dikkat etmeniz gerektiğini gösteriyor. Hafta sonu bu etkiyi alacaksınız ama bir sonraki hafta başına bu etki yansıyabilir o yüzden gerek işiniz gerek sağlığınızla ilgili konularda dikkatli olmaya özen gösterin.


Akrep Burcu:

Akrep ve yükselen Akrepler, dış ortamlardan alacağınız enerjiyle, haberlerle haftanızı başlatıyorsunuz. Geçtiğimiz 19 Mayıs’ta bir Yeni ay gerçekleşmişti bu Yeni ay sizin için önemliydi. İkili ilişkiler, özel hayat evinizde gerçekleşti o yüzden ilişkilere dair geleceğinizi şekillendirecek, ilişkilere dair önemli kararlarınızı bu Yeni ay ve sonrası 15 gün boyunca hızlandırabilirsiniz.

Pazartesi para ile ilgili konularda beklediğiniz destekler çok rahat bir şekilde önünüze gelecek. İş hayatınızda harcamanız gereken, tahsilatını beklediğiniz bir para varsa bu gelen parayı işinize gücünüze ailevi konulara aktarabilirsiniz. Hafta başında para ile ilgili konularda sıkıntı yok bir şekilde para size gelecek ve bunun için de siz de gereken mücadeleyi göstereceksiniz.

Salı günü sevdiğiniz insanla anlaşmak çok da kolay olmayabilir. Disiplinsiz davranabilirsiniz ya da karşı tarafın disiplinsiz hareket ettiğini fark edebilirsiniz. Karşı tarafın ailesiyle olan konularında olaylara bulaşmayın. Göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla olayları çok fazla büyütmeyin, kavgalardan, tartışmalardan mümkün olduğunca uzak durun.

Cuma günü dış ortamlardan gelecek önemli haberler var ve bu haberlere göre sevdiğiniz insanla gelecek planlarınızı hızlandırabilirsiniz. Hayatınızda bir insan yoksa da bu dönem seyahat sırasında bir insanla tanışma ihtimaliniz yüksek. Cuma günü bir yandan böyle olumlu enerjiler varken bir yandan ailevi konular ve iş hayatınızda yaşanacak ufak bir stresin hayatınıza yansıması da söz konusu olabilir. Pazar günkü seçimde arkadaşlarınızla planlar yapabilirsiniz seçimde oyunuzu kullandıktan sonra onlarla bir araya gelmek önem kazanabilir ama Güneş’in Satürn’le olan dik açısı hem para ile ilgili konularda hem de ilişkiye yönelik adımlarda bazı sıkıntılı durumları da karşınıza getirebilir. Harcamalarınızı iyi kontrol edin ve bu hafta büyük risklerden kaçının.


Yay Burcu:

Yay ve yükselen Yaylar, haftaya ödemelerinize odaklanarak giriş yapacaksınız ve hafta genelinde hem özel hayatınız hem çalışma koşullarınız önemli olacak. Pazartesi sevdiğiniz insanla güzel adımlar devreye girebilir. 19 Mayıs’ta bir Yeni ay vardı bu Yeni ay sizin iş, hizmet ve sağlık alanınızda gerçekleşmekteydi. İş hayatınızdaki değişimler sizi hareketlendirecek.

Gitmeniz gereken alanlar önem kazanıyor buraların hızlı aktığını göreceksiniz hafta genelinde ama dikkat etmeniz gereken konular da olacak kaldı ki Salı gününe dikkat, çalışma koşullarınızla beraber çalıştığınız insanlar onların hayatındaki oluşumlar abartılı bazı durumları karşınıza getirebilir. Anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, fikir ayrılıkları ya da farklı yönlerden harekete geçme gibi etkiler devrede olabilir. Beraber çalıştığınız insanlarla bu gerginlikleri hissedebilirsiniz. Abartıdan mümkün olduğunca kaçının her zaman gerginlikler vardır ama bu gerginlikleri biz büyütürüz o yüzden büyütmemek önemli olsun. Yine beklentilerinizin önem kazandığı bir hafta olacak.

Cuma günü Venüs’ün Uranüs’le olumlu bir açısı var, bu olumlu açılar iş hayatınızda beklediğiniz bazı paraların karşınıza gelmesi, ödemelerinizle ilgili konularda rahatlama ya da burada ilişkilerinizi devreye sokma ve bunun sonucunda da istediğiniz sonuçları alma etkisini karşınıza getirecek. İş hayatınız, seyahatleriniz, gelecek planlarınız arasındaki bağlantıyı bu hafta iyi idare edin. Beklenmedik durumlar ve olaylarla ya da seyahatler, gelecek haberlerle bunların bölünme ya da üzerinizde kriz yaratmaya etkisi yüksek olacak.

Pazar günü seçim zamanı göz önünde olacaksınız. Oyunuzu kullandıktan sonra kalabalık yerlerde olmayı tercih edebilirsiniz ya da kendinizi dışarı atabilirsiniz. Ailenizle vakit geçirmek önemli olacak ama Güneş’in Satürn’le dik açısı da devreye girecek tam bu Pazar günü bu da ilişkilere dikkat etmeniz gerektiğini anlatıyor. Sevdiğiniz insanla birbirinizi anlamak çok da kolay olmayabilir ikili ilişkilerde hızlı ilerlemek isterken bazı engellerle de karşılaşma potansiyeliniz yüksek, sağlığınıza da gereken özeni gösterin.



Oğlak Burcu:

Oğlak ve yükselen Oğlaklar, haftanıza ikili ilişkilere odaklanarak giriş yapıyorsunuz. Haftanın genelinde özel hayatınızda atacağınız adımlara ekstra özen göstermeniz gerekecek ki aşk hayatınız ya da çocuklarla ilgili konularda vermeniz gereken önemli kararları bu hafta alabilirsiniz. Pazartesi oldukça hareketli iş hayatınızda gündelik koşturmalarınızda önemli bazı girişimleriniz var ve bu girişimlerin parasal karşılığını göreceksiniz. Bir iş yapıyorsanız karşılığını maddi olarak görmeye ihtiyacınız var işte bu Pazartesi bunu görebileceksiniz ve bu da sizi mutlu edecek özellikle iş hayatınızda. Kendinizi çalışma alanına aktardığınız ya da kendinizi daha fazla bu alanlarda göstermek istediğiniz de bir dönem olacak.

Salı gününe dikkat edin para harcamalarınız yüksek olabilir. Yatırımlarınız konusunda bu dönem doğru kararlar alamayabilirsiniz. Abartılı bazı durumlar, çocuğunuzun hayatı, özel hayatınız için yapacağınız harcamalar bu hafta sizi müsrifliğe itecek gibi görünüyor. Borsada yatırım yapıyorsanız dikkatli olmakta fayda var.

Cuma günü sevdiğiniz insanla oldukça esnek rahat farklı bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Özgürleşme duygunuz yüksek, sevdiğiniz insanla güzel planlar devreye girecek ve bu da sizi mutlu edecek ama Cuma günü para ile ilgili bir mevzu bir alışveriş ya da bir ödeme ile ilgili bir konu sizi biraz gerebilir. Pazar günü bir seçim var siz oyunuzu kullanıp hemen dış ortamlarda olmak ya da bir seyahate gitmek oradan gününüzü farklı bir şekilde değerlendirmek isteyebilirsiniz. Endişeleriniz çok olabilir. Güneş’in Satürn’le olan dik açısı yakın çevrenizdeki insanların hayatında bazı zorlanmaların devrede olacağını söylüyor gibi. Beraber çalıştığınız bir insanın kariyerinde yaşadığı bir sıkıntı sizin de moralinizi aşağıya çekebilir. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın.


Kova Burcu

Kova ve yükselen Kovalar, gündelik hayatınızın ritmi önem kazanıyor. Bu hafta koşturmalarınız yüksek olabilir ve daha çok sağlıkla ilgili konular üzerine eğilebilirsiniz. Mide problemleri, şişkinlikler, gaz sıkışmaları ya da ciltle alakalı sıkıntı ve problemler görünür olabilir. İş hayatınızda da korumacı tavrınızla hareket etme potansiyeliniz de yüksek olacak bu hafta genelinde. 19 Mayıs’ta gerçekleşen Yeni ay ev, aile ve yuvanızla ilgili almanız gereken önemli kararları karşınıza getirmişti. Şimdi bu kararları uygulamanın tam zamanı.

Pazartesi günü bu konularla ilgili olarak hızlı gelişmeler karşınıza gelebilir ya da siz bu konularda adım atmak isteyebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla aranızdaki uyum çok iyi aynı anda düşünecek aynı anda harekete geçecek ve beraber yapacağınız planlarda da hızlı ilerlemeler kaydedeceksiniz.

Salı günü bazı anlaşmazlıklar da devrede olacak özel hayatınızda. Bir konuyu çok fazla abartabilir ya da sevdiğiniz kişinin kariyerinde yaşanacak bir mevzuyu gözünüzde fazlasıyla büyütebilirsiniz. Çekişmelerden provokasyonlardan mümkün olduğunca kendinizi kurtarın ki ilişkiniz güzel bir şekilde ilerleyebilsin. Mars ilişkiler alanınızda biraz ben bildim tavrıyla hareket etmeye meyilli olacaksınız ama bu hafta en çok ailevi konulara ve ilişkinizde verilecek önemli kararlara dikkat edin.

Cuma günü iş hayatınızda rahat bir akış var. Ev hayatınız ve ev hayatınızda yapılması gerekenler konusunda da oldukça farklı, esnek ve rahat bir gün sizi bekliyor. Hafta sonu bir seçim var bu seçim bazı konularda korkularınızı tetikleyebilir ya da kendinizi heyecanlı ve stresli hissedebilirsiniz ama diğer taraftan seçimde oyunuzu kullandıktan sonra kendinizi dışarıya atmak ve sizi rahatlatacak ortamlarda olmak isteyeceksiniz. Güneş’in Satürn’le olan dik açısı para ile ilgili konularda sizi uyarıyor bir sonraki hafta başına yansıyacak olan bu etkiyle beraber parasal konulara dikkat edin.


Balık Burcu:

Balık ve yükselen Balıklar, haftanıza oldukça keyifli enerjik bir şekilde başlıyorsunuz ve bu hafta genelinde iletişim sizin için önemli olacak ve yakın çevrenizle beraber adım atmak istediğiniz konuların hızlandığını göreceksiniz ama idare etmeniz gereken durumlar da söz konusu. Pazartesi Güneş’in Mars’la olan olumlu açısı aile hayatınızda harekete geçmek istediğiniz alanlarda sizi hızlandıracak. Babanızın akrabaları ile bağlantılar önem kazanırken onların sizden isteyeceği bir şeyi hızlı bir şekilde halletmeniz de söz konusu olabilir. Eviniz için yapacağınız bir harcama devreye girerken sağlığınız da gayet yerinde olacak. 19 Mayıs’taki Yeni ay iletişimsel işlerinizi ve girişimcilik alanınızı hızlandırmıştı. Şimdi kafanızdaki bütün planları harekete geçirmek anlamında bu hafta sizi hızlı bir akışa zorlayabilir.

Salı günü beraber iş yaptığınız insanlarla olan bağlantılarda anlaşmazlıklar ve tartışmalar devrede olacak. Bazı fikir ayrılıkları devreye girerken bir tarafın çok daha abartılı davrandığını görebilirsiniz ve buna göre de orta yolu bulmak çok da kolay olmayabilir ama orta yolu bulmaya çalışın.

Cuma günü özel hayatınızda güzel gelişmeler var, farklı gelişmelerle sevdiğiniz insanla yapılacak güzel planlar gününüzü eğlenceli hale getirecek. Hayatınızda bir insan yoksa yakın çevrenizden bir insanın size olan ilgisini fark edebilir ya da yakın çevrenizden birinin sizi bir insanla tanıştırmaya yönelik adımlar attığını görebilirsiniz. Cuma günü ilişkiler anlamında keyifli ama işle ilgili konularda evdeki hesap çarşıya uymayabilir, önemli bazı mücadeleler iş hayatınızda ve sağlıkla ilgili konularda devrede olacak.

Pazar günkü seçimde yalnız kalmak istemeyeceksiniz oyununuzu kullandıktan sonra sevdiklerinizle bir arada olmak, arkadaşlarınızı organize etmek, hayatınızda bir insan varsa onunla vakit geçirmek önemli olurken Güneş’in Satürn’le olan dik açısı ev ve aile ortamlarınızda aradığınız huzuru bulamayacağınızı gösterir gibi. Sağlığınıza gereken özeni göstermeyi unutmayın. Uzaklardan ailenizden alacağınız bir haber onların sorumlulukları sizi biraz bunaltabilir.

 

Bu yazıyı paylaşın;
Exit mobile version